Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Συμμετοχή Κιλκισιακής αντιπροσωπείας στις εκδηλώσεις της εθνικής παλιγγενεσίας του Δήμου Λατσιών

Αντιπροσωπεία του Δήμου Κιλκίς με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Γιάννη Τσογγίδη αναχωρεί τη Δευτέρα 23 Μαρτίου για την Κύπρο προκειμένου να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του αδελφοποιημένου με το Δήμο Κιλκίς Δήμου Λατσιών οι οποίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου και παράλληλα της έναρξης του απελευθερωτικού αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α.

Κατά τη διάρκεια της τετραήμερης παραμονής της στη μεγαλόνησο η Κιλκισιακή αντιπροσωπεία θα έχει επαφές με τη Δημοτική Αρχή των Λατσιών και για ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.

Την αντιπροσωπεία του Δήμου Κιλκίς αποτελούν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Αθανάσιος Γραμματικόπουλος, Δημήτρης Κυριακίδης, Νικόλαος Ταχτσίδης, Νικόλαος Στανημερόπουλος και Αγγελική Αντωνιάδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.