Τρίτη, 8 Ιουλίου 2014

Το Kinesis Fight Club σε σεμινάριο Kyokushin Καράτε

Στο 7ο Summer Camp της Hellenic Kyokushin Union συμμετείχε το Kinesis Fight Club με τον εκπαιδευτή της Αντώνη Γιαννακίδη.
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στον Καραβόμηλο Φθιώτιδας στις 3 Ιουλίου και διήρκησε τέσσερις μέρες.
Δίδαξε ο μεγαλύτερος και ποιο γνωστός Έλληνας εκπαιδευτής καράτε στον κόσμο ο Shihan Γιώργος Κολοβός 6th dan από την Αυστραλία. Πολλοί των γνωρίζουν και ως προπονητή του γνωστού πρωταθλητή του K1 Sam Grego.

To σεμινάριο περιλάμβανε τεχνικές βασικές Kikon, Kata & Kumite. Την τελευταία μέρα έγιναν εξετάσεις μαύρων ζωνών που οι εξεταζόμενοι έπρεπε εκτός από την κατάρτιση τους στην τεχνική και την φυσική κατάσταση να αγωνιστούν με 40 διαφορετικούς αντιπάλους.

O κύριος Κολοβός επισκέπτεται για πολλοστή φορά την Ελλάδα με σκοπό την αναβάθμιση των γνώσεων των εκπαιδευτών και για να επιλέξει αθλητές για μεγάλες διοργανώσεις στο εξωτερικό μιας και είναι και διοργανωτής αγώνων.

Πολλοί έλληνες αθλητές είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν στο εξωτερικό μετά από αξιολόγηση του κ, Κολοβού.

Έχει σκοπό να δημιουργήσει ένα κεντρικό προπονητήριο και να φέρνει προπονητές καταξιωμένους από το εξωτικό ώστε να έχουν την δυνατότητα οι Έλληνες αθλητές να προπονούνται σε υψηλό επίπεδο.

Τα μαθήματα στο Kinesis Fight Club συνεχώς αναβαθμίζονται και δεν είναι τυχαίο που την περσινή σαιζόν αποκόμισε πολλές πρωτιές.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου