Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Μεγάλη επιτυχία του Παλαιστικού Συλλόγου «ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ»

Ο Προπονητής του Συλλόγου «ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ» για μια ακόμη φορά επιλέχτηκε ως Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Πάλης Γυναικών, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών και Νεανίδων που διεξήχθη στην πόλη της Κατερίνης από 3 έως 6 Ιουλίου, ενώ ομάδα κατέκτησε την ΠΡΩΤΗ θέση αφήνοντας δεύτερη την Νορβηγία και την Τρίτη την Εσθονία.

Ο Προπονητής του Συλλόγου δεν δόξασε μόνο την χώρα μας αλλά και τον Δήμο Παιονίας μιας και είναι δημοτικός υπάλληλος και εργάζεται σε αυτόν.

Τα εύσημα πήρε και η αθλήτρια του συλλόγου Ειρήνη Γαβρανίδου κατακτώντας το Χάλκινο μετάλλιο στις Νεανίδες και το Αργυρό στις Γυναίκες.

Ο Προπονητής του Συλλόγου έχει την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες του τόσο στον Δήμαρχο Παιονίας κύριο Αθανάσιο Ζ. Λαπόρδα όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο που συμπαραστάθηκαν στην προσπάθεια του αυτή για την κατάκτηση της ΠΡΩΤΗΣ θέσης στον ΚΟΣΜΟ.

Η προσπάθεια αυτή στηρίχτηκε και από τα μέλη του Συλλόγου μας και κυρίως  από τον Πρόεδρο κύριο Καπουτζή Νικόλαο Δ/ντη Χειρουργικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Γουμένισσας τον Αντιπρόεδρο Τάτση Αστέριο τον Γενικό Γραμματέα Σαρασλανίδη Αρτέμιο τον Ταμεία Λαΐνα Δημήτριο και τα Μέλη Τουλούπη Νικόλαο, Παπαχρήστου Χρήστο, Αγγελοστογιάννη Αθανάσιο και Σαμαρά Ηλία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.