Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Παραστατιδης: "Μπράβο, στα παιδιά της Πυροσβεστικής Κιλκίς"

Ο Βουλευτής Θ. Παραστατίδης απέστειλε επιστολή προς τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς με την οποία εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια, για την άμεση και αποτελεσματική παρέμβαση των ανδρών της Π.Υ. που σαν αποτέλεσμα είχε να διασωθεί το δάσος του Μεταλλικού, περιοχής Ξινού Νερού. Η επιστολή έχει ως εξής:
"Κύριε Διοικητά της Π.Υ. Κιλκίς επιτρέψτε μου να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την άμεση ανταπόκριση και αποτελεσματική παρέμβαση των ανδρών της υπηρεσίας σας, με αποτέλεσμα να διασωθεί το δάσος του Μεταλλικού από πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Επειδή συνέβη να είμαι παρών στο περιστατικό αυτό διαπίστωσα με πόσο επαγγελματισμό ενήργησαν οι άνδρες σας υπό την καθοδήγηση του επικεφαλής της ομάδας, ώστε να αποτραπεί η ολοκληρωτική καταστροφή του δάσους.

Παρακαλώ διαβιβάστε τα θερμά μου συγχαρητήρια στους άνδρες της υπηρεσίας σας που συμμετείχαν στην κατάσβεση της συγκεκριμένης πυρκαγιάς.

Να τους διαβεβαιώσετε πως με την αυτοθυσία που επιδεικνύουν σε τέτοιου είδους περιστατικά και όχι μόνο, κάνουν τους πολίτες να νιώθουν ασφαλείς και υπερήφανοι γι αυτούς."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.