Τρίτη, 8 Ιουλίου 2014

Παραστατιδης: "Μπράβο, στα παιδιά της Πυροσβεστικής Κιλκίς"

Ο Βουλευτής Θ. Παραστατίδης απέστειλε επιστολή προς τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς με την οποία εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια, για την άμεση και αποτελεσματική παρέμβαση των ανδρών της Π.Υ. που σαν αποτέλεσμα είχε να διασωθεί το δάσος του Μεταλλικού, περιοχής Ξινού Νερού. Η επιστολή έχει ως εξής:
"Κύριε Διοικητά της Π.Υ. Κιλκίς επιτρέψτε μου να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την άμεση ανταπόκριση και αποτελεσματική παρέμβαση των ανδρών της υπηρεσίας σας, με αποτέλεσμα να διασωθεί το δάσος του Μεταλλικού από πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Επειδή συνέβη να είμαι παρών στο περιστατικό αυτό διαπίστωσα με πόσο επαγγελματισμό ενήργησαν οι άνδρες σας υπό την καθοδήγηση του επικεφαλής της ομάδας, ώστε να αποτραπεί η ολοκληρωτική καταστροφή του δάσους.

Παρακαλώ διαβιβάστε τα θερμά μου συγχαρητήρια στους άνδρες της υπηρεσίας σας που συμμετείχαν στην κατάσβεση της συγκεκριμένης πυρκαγιάς.

Να τους διαβεβαιώσετε πως με την αυτοθυσία που επιδεικνύουν σε τέτοιου είδους περιστατικά και όχι μόνο, κάνουν τους πολίτες να νιώθουν ασφαλείς και υπερήφανοι γι αυτούς."Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου