Τρίτη, 8 Ιουλίου 2014

Παρέμβαση του Θ. Παραστατίδη για το συγκοινωνιακό πρόβλημα των οικισμών Άσπρου, Αξιοχωρίου και Λιμνοτόπου

Δελτίο τύπου Θ. Παραστατίδη
Με αφορμή επιστολή που συνοδεύονταν από υπογραφές των κατοίκων των οικισμών Άσπρου, Αξιοχωρίου και Λιμνοτόπου, που έλαβε ο Ανεξ. Βουλευτής Ν. Κιλκίς Θ. Παραστατίδης επανέφερε το πρόβλημα της Συγκοινωνίας, για δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια, στην Βουλή, με την μορφή επίκαιρης Ερώτησης προς τον Υπουργό Συγκοινωνιών, που επιλέχθηκε να συζητηθεί την Πέμπτη 03-07-2014.
Ο Υφυπουργός Συγκοινωνιών κος Μιχάλης Παπαδόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Βουλευτή και του ζήτησε να αναβληθεί η συζήτηση «κοινή συναίνεση» λόγο της εξέλιξης του σοβαρού θέματος της ΔΕΗ.

Ο Βουλευτής στο τηλεφώνημα που δέχθηκε του εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για την μη επίλυση μέχρι τώρα του σοβαρού αυτού προβλήματος που απασχολεί εδώ και 4 χρόνια τους κατοίκους των παραπάνω οικισμών.

Ο ίδιος ο Υπουργός του ζήτησε να τον επισκεφθεί στο Υπουργείο την ερχόμενη Πέμπτη 10-07-2014 με την δέσμευση να επιλυθεί το πρόβλημα αυτό.

Ο Βουλευτής του κατέστησε σαφές πως η επίσκεψη του στο Υπουργείο, δεν θα είναι για «Καφέ» αλλά θα πρέπει να συνδεθεί με την άμεση λύση του προβλήματος, κάτι που έκανε δεχτό ο Υπουργός.

Για τα αποτελέσματα της συνάντησης αυτής, θα ενημερωθούν οι κάτοικοι των περιοχών αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου