Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Κάηκε στο Μεταλλικό Κιλκίς χορτολιβαδική έκταση



Την Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014 και στις 14:34 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο άλσος του οικισμού Μεταλλικού σε χορτολιβαδική και δασική έκταση.
Επιτόπου έφτασε δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς, η οποία επενέβη άμεσα με τέσσερα οχήματα και δέκα άνδρες. Λόγω της σοβαρότητας του συμβάντος κλήθηκαν και συνέδραμαν πυροσβεστικές δυνάμεις από την Π.Υ. ΒΙΠΕ Κιλκίς με τρία οχήματα και πέντε άνδρες, και το Π.Κ. Μουριὡν με ένα όχημα και δυο άνδρες.

Το έργο της κατάσβεσης συντόνισε ο Αναπληρωτής Διοικητής της Π.Υ. Κιλκίς Επιπυραγός Κυριάκος Θ. Κυριακίδης.

Από την πυρκαγιά κάηκαν περί τα είκοσι (20) στρέμματα δασικής έκτασης και ένα
στρέμμα χορτολιβαδική έκταση.

Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, ενώ διεξάγεται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ Κιλκίς.

Με αφορμή το παραπάνω συμβάν, η Π.Υ. εφιστά την προσοχή των πολιτών και υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα, το άναμμα φωτιάς και κάθε χρήση πυρός κατά το χρονικό διάστημα από 1-5 έως 31-10-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.