Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

Εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας στο Βαπτιστή ΚιλκίςΠολιτιστικός Σύλλογος Βαπτιστή πραγματοποίησε εκδήλωση στην Αίθουσα Εκδηλώσεων για τη γιορτή της μητέρας. Όλες οι μανούλες του χωριού παρακολούθησαν την εκδήλωση που περιείχε ομιλία, παρουσιάσεις και ποιήματα. Ο Σύλλογος ευχαριστεί όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στη γιορτή μας!

Απόσπασμα από την ομιλία που εκφωνήθηκε:
Στις ώρες της μεγάλης θλίψης αλλά και στις ώρες της μεγάλης χαράς όλοι μας στρεφόμαστε στη μητέρα μας. Είναι ο μικρόκοσμός μας. Αντιπροσωπεύει ό, τι τρυφερό: το πρώτο χάδι, το πρώτο βήμα μας, την πρώτη μέρα μας στο σχολείο, την παιδική μας ηλικία, την οικογενειακή θαλπωρή. Στο πρόσωπό της βλέπουμε την ψυχή της οικογένειας, το συνδετικό της κρίκο.

Σήμερα γιορτάζουμε την ανεκτίμητη προσφορά της μάνας. Της αγρότισσας, της εργάτριας, της υπαλλήλου, της γυναίκας επιχειρηματία και της κάθε μάνας που δίνει την δικιά της μάχη κάθε μέρα, αθόρυβα.

Σήμερα να σκεφτούμε τις μάνες όλου του κόσμου, ιδιαίτερα όσες βλέπουν τα παιδιά τους να σκοτώνονται σε πολέμους, να πεθαίνουν από τις αρρώστιες και την πείνα και να μην μπορούν να τα βοηθήσουν. Μάνες που μεγαλώνουν μέσα από χιλιάδες στερήσεις τα παιδιά τους .

Γιορτή της μάνας λοιπόν σήμερα, γιορτή όλων μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου