Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Επίσκεψη Σισμανίδη σε εμπορικά καταστήματα της πόλης του Κιλκίς

Δελτίο τύπου συνδυασμού Δ. Σισμανίδη
Με ενθουσιασμό και με πολλή εγκαρδιότητα υποδέχονται τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη οι δημότες σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του στην πόλη και στα χωριά του Δήμου Κιλκίς. Την περασμένη εβδομάδα ο επικεφαλής της ‘’Ανόδου – 7Πολις’’, συνοδευόμενος από στελέχη του Δημοτικού του Συνδυασμού, επισκέφθηκε τα εμπορικά καταστήματα της πόλης του Κιλκίς και είχε φιλική συνομιλία με εμπόρους και επαγγελματίες. 

Οι καταστηματάρχες αναφέρθηκαν κυρίως στα θέματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και εξέφρασαν τα παράπονά τους στον κ. Σισμανίδη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αισθάνονται να παλεύουν μόνοι τους με τα προβλήματα καθώς δεν έχουν καμία υποστήριξη και βοήθεια από τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς. 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς απάντησε ότι βρίσκεται στο πλευρό τους και ως νέα Δημοτική Αρχή Κιλκίς θα εγκαινιάσουν μια νέα γόνιμη συνεργασία με τον εμπορικό κόσμο.

Ο κ. Σισμανίδης πραγματοποίησε περιοδεία σε όλους τους οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Κρουσίων και μίλησε σε Βάθη, Επτάλοφο και Ευκαρπία. Οι δημότες των Κρουσίων στηρίζουν Άνοδο, στηρίζουν το αυτοδιοικητικό εγχείρημα του Δημήτρη Σισμανίδη και του ζητούν να προσέξει περισσότερο τα χωριά ως προς τη διαχείριση της καθημερινότητας. 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς τονίζει στην επικοινωνία του με τους δημότες ότι καθήκον της δημοτικής του παράταξης είναι να δουλέψει για το Δήμο Κιλκίς, για τη Δημοτική Ενότητα Κρουσίων ώστε να έχουν όλα όσα αξίζουν και δικαιούνται. Σημειώνει ότι θα δώσει έμφαση στην καθημερινότητα ώστε οι υπηρεσίες να είναι δίπλα τους, να ανταποκρίνονται άμεσα στα αιτήματά τους, να τους εξυπηρετούν.‘’Με τη δύναμη που αντλώ από την αγάπη σας θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να αποκτήσουν ζωντάνια τα χωριά του Δήμου μας, θα κάνω ότι μπορώ για την ισόρροπη ανάπτυξη της πόλης και των χωριών μας’’ τονίζει ο κ. Σισμανίδης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.