Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Πολιτική συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς με τον Νίκο Χουντή

Πολιτική συγκέντρωση διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, με θέμα την τριπλή μάχη των εκλογών του Μαΐου με κεντρικό ομιλητή τον ευρωβουλευτή και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Χουντή.
Στον χαιρετισμό που απεύθυνε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης κ. Λ. Λαζαρίδης τόνισε την αναγκαιότητα της ανατροπής των πολιτικών που οδήγησαν τη χώρα μας σ’ αυτήν την κατάσταση. 

Ότι ακριβώς για αυτό τον λόγο οι αυτοδιοικητικές και ιδιαίτερα οι περιφερειακές εκλογές, αποκτούν άλλη πολιτική διάσταση, έχουν έντονο πολιτικό χαρακτήρα, συνδέονται με τον κεντρικό στόχο του ΣΥΡΙΖΑ για την ανατροπή της κυβέρνησης. 

Πως με την ψήφο μας πρέπει να σταματήσουμε τον κατήφορο στον οποίο μας οδήγησαν και συνεχίζουν να μας σπρώχνουν, να αναστρέψουμε την κατάσταση, να βγούμε από το τέλμα, να σπάσουμε τον κοινωνικό αυτοματισμό, να ξαναφτιάξουμε κοινωνία αλληλέγγυων πολιτών και να οδηγήσουμε το Κιλκίς, την Κεντρική Μακεδονία και όλη την Ελλάδα στην οικονομική ανάπτυξη, σ’ ένα πολύ καλύτερο μέλλον.

Στα πλαίσια του χαιρετισμού της η κ. Χαραλαμπίδου τόνισε ότι «βρισκόμαστε ήδη μπροστά σε μία ιστορική πρόκληση, μια ιστορική ευκαιρία για την χώρα αλλά και για την Ευρώπη».

Αναφερόμενη στο Μεσοπρόθεσμo, η υποψήφια περιφερειάρχης το χαρακτήρισε ως το τέλος του success story του Σαμαρά, ενώ σημείωσε ότι «με οριακή πλειοψηφία, πέρασαν την Παρασκευή στη βουλή, το νέο Μεσοπρόθεσμο, την στιγμή που τα κόμματα της συγκυβέρνησης περιμένουν την εκλογική τους συντριβή».

Σχετικά με τις ευθύνες της Περιφέρειας, η κ. Χαραλαμπίδου κατήγγειλε ότι «οι περιφερειακοί φεουδάρχες, οχυρωμένοι πίσω από την δικαιολογία ότι η αρμοδιότητα για το κάθε τι δεν είναι δικιά τους, λειτουργούν σαν υπάκουοι υπάλληλοι της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.