Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Εξεταστικό Κέντρο Σημάτων στο Δήμο Παιονίας

Μία ακόμα χρήσιμη και απαραίτητη υπηρεσία προς τους δημότες της Παιονίας θα προσφέρει από την Πέμπτη 8 Μαΐου 2014 το παράρτημα της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς που λειτουργεί στο πρώην Δημαρχείο της Γουμένισσας.
Πλέον στο Παράρτημα λειτουργεί εξεταστικό κέντρο σημάτων του Κ.Ο.Κ. σε ειδικά διαμορφωμένη και πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα, υπηρεσία που ολοκληρώνει την διαδικασία μαζί με το πρακτικό μέρος που υπήρχε ήδη. Με την νέα υπηρεσία οι δημότες της Παιονίας δεν χρειάζονται να μεταβαίνουν στο Κιλκίς και όλες οι σχετικές διαδικασίες θα διεκπεραιώνονται απ’ το Παράρτημα της Γουμένισσας.

Στην πρώτη λειτουργία της εξέτασης του θεωρητικού μέρους των αδειών οδήγησης παρέστη την Πέμπτη 8 Μαΐου ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρήστος Γκουντενούδης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι μειώνεται η ταλαιπωρία των δημοτών της Παιονίας και βελτιώνεται η εξυπηρέτηση τους. «Οι αποκεντρωμένες υπηρεσίες συμβάλλουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγονται οι μετακινήσεις και η εξυπηρέτηση γίνεται πιο εύκολη και γρήγορη. Είναι υποχρέωση μας να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των πολιτών» δήλωσε ο κ. Γκουντενούδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.