Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση Αγαθοπούλου με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γοργόπης

Η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου, συναντήθηκε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γοργόπης, προκειμένου να ενημερωθεί για το ζήτημα του κλεισίματος του σχολείου που ως γνωστών έχει πάρει αναστολή για το τρέχον σχολικό έτος.
Η Ειρήνη Αγαθοπούλου ενημερώθηκε από τους γονείς για τις εξελίξεις πάνω στο θέμα, άκουσε τις προτάσεις, τους προβληματισμούς και τα παράπονά τους γι΄αυτούς που τους εμπαίζουν προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησης.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε στους γονείς ότι σε τέτοια σημαντικά ζητήματα που αφορούν την παιδεία, οι αποφάσεις δεν πρέπει να παίρνονται στο πόδι χωρίς προηγούμενες επιστημονικές και εκπαιδευτικές μελέτες και έρευνες και ότι θα πρέπει να επαναπροσδιοριστεί ο εκπαιδευτικός χάρτης σε έναν τόσο ευαίσθητο νομό όπως είναι το Κιλκίς, που ανήκει στην παραμεθόριο και έχει ιδιομορφίες. 

Συζήτησε μαζί τους για ανάληψη από κοινού δράσεων, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό, ενώ τόνισε ότι καμιά δομή, ιδίως όταν αφορά σε παιδιά, δεν θα πρέπει να καταργείται αν πρώτα δεν διασφαλίζεται τόσο το εκπαιδευτικό και μαθησιακό αποτέλεσμα αλλά και η ασφάλεια στην μεταφορά των μαθητών.

Η Ειρήνη Αγαθοπούλου κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: «κανείς και για κανένα λόγο δεν δικαιούται να εφαρμόζει πολιτικές σε βάρος μιας τοπικής κοινωνίας και των παιδιών της, που είναι το μέλλον της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.