Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Με λαμπρότητα η βασιλόπιτα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κεντρικής Μακεδονίας Αττικής

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε η «Ομοσπονδία Συλλόγων Κεντρικής Μακεδονίας Αττικής» στις 9 Φεβρουαρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Κιλκισιωτών Αθήνας.
Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της «Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας»  κ. Γιάννης Αθανασιάδης, ο πρόεδρος της «Ομοσπονδίας Συλλόγων Δυτικής Μακεδονίας» κ. Ζήσης Παπαζήσης, η γραμματέας του βουλευτή του νομού Κιλκίς κ. Γ. Γεωργαντά και αντιπροσωπείες όλων των συλλόγων – μελών της Ομοσπονδίας με επικεφαλής τους προέδρους των Δ.Σ.

Μηνύματα έστειλαν ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου, η βουλευτής του νομού Κιλκίς κα. Ειρήνη Αγαθοπούλου και ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς  κ. Χρήστος Γκουντενούδης.

Παίρνοντας το ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Βασίλης Κωνσταντινίδης τους καλωσόρισε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά, υγεία, Ειρήνη σε όλο τον κόσμο και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Έκανε μια σύντομη αναφορά στις δραστηριότητες της ΟΣΚΜΑ. Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας και ζήτησε από τους συλλόγους μέλη να το αξιοποιήσουν προβάλλοντας τους συλλόγους τους και τις δραστηριότητες τους μέσα από τις σελίδες της.

Στην συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας και μοιράσθηκαν αναψυκτικά, μικροεδέσματα και καφέδες σε όλους.

Τυχερή αναδείχθηκε η κυρία Αθηνά Ακριβοπούλου από τον «Σύλλογο των Βεροιέων».

Επίσης το νόμισμα από την πίτα των συλλόγων – μελών έτυχε στον εκπρόσωπο του «Συλλόγου των Βεροιέων» Όμηρο Κλήμη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.