Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Σοκ στο 96' για τον Κιλκισιακό

Για δεύτερο στη σειρά παιχνίδι (το προηγούμενο με τον Αγροτικό Αστέρα) ο Κιλκισιακός κοίταξε στα μάτια τον δεύτερο της βαθμολογίας Πανσερραϊκό, όμως "λύγισε" στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων και ηττήθηκε με 1-0 στις Σέρρες.
Παράπονα για την διαιτησία έχουν οι ιθύνοντες του ΑΟΚ, μιας και αν ο διαιτητής κ. Γρατσάνης έδειξε πέντε λεπτά καθυστερήσεων (δεν συνέτρεχε λόγος να κρατήσει τόσο πολύ χρόνο), όμως όταν ο χρόνος εξαντλήθηκε, δεν σφύριξε ποτέ την λήξη, με τον Γκάγκα να σκοράρει μισό λεπτό αργότερα από το έξτρα πεντάλεπτο.

Οι Κιλκισιώτες επέδειξαν πάθος και ζήλο σε όλο τον αγώνα, και φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου η βαθμολογική αναρρίχηση. Ο Πανσερραϊκός φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων, αλλά με όλα αυτά κρατήθηκε δύο βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Πρώτη μεγάλη φάση στο 3' με τον Καρυπίδη να πιάνει την κεφαλιά και τον πορτιέρο Τοπαλίδη να αποκρούει ενστικτωδώς. Οριζόντιο δοκάρι τρία λεπτά αργότερα για τον Πανσερραϊκό σε κεφαλιά του Κωνσταντινίδη. Πολλά λάθη στη συνέχεια και πέρα από ένα καλό σουτ του Αμανατίδη, το πρώτο μέρος δεν είχε κάτι το αξιοσημείωτο.

Πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη στο 55' για τον Κιλκισιακό, με τον Αϊβαζίδη να ελίσσεται όμορφα από τα δεξιά και να βρίσκει τον Τζεβελέκη με το πλασέ του τελευταίου να περνά πάνω από τα δοκάρια. Στο 59' ο Μπαντής είδε το σουτ του Γιαννόπουλου να φεύγει έξω.

Οι γηπεδούχοι άφηναν πολλούς χώρους στην άμυνά τους, με τον Μπελίτσα στο 69' να μπαίνει στην περιοχή και να κάνει το σουτ, με τον Τοπαλίδη και πάλι να λέει όχι. Δεύτερο δοκάρι στο 76' για τον Πανσερραϊκό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιλένκοβιτς.

Ο χρόνος κυλούσε με τους παίκτες του Γιάννη Ζαπρόπουλου να έχουν άριστη λειτουργία μέσα στο γήπεδο και να βγαίνουν συχνά πυκνά στην κόντρα. Όμως τα χαλούσαν όλα στην τελική προσπάθεια.
Στο 90' ο Μπαντής απέκρουσε το φάουλ του Κωνσταντινίδη, με τον Γαλακτερό στην επαναφορά να σουτάρει από κοντά και τον Μπαντή να απομακρύνει με τη βοήθεια του οριζοντίου δοκαριού.
Αν και ο κ. Γρατσάνης έδειξε πέντε λεπτά καθυστερήσεις μάλλον...ξέχασε να σφυρίξει και έτσι στο 90'+6' ο Γκάγκας από κοντά έκανε το 1-0. Την Κυριακή ο Κιλκισιακός υποδέχεται τον Έβρο Σουφλίου με μοναδικό στόχο τη νίκη. Ο κ. Ζαπρόπουλος δεν θα έχει καμία απώλεια, με τον Σουλτανίδη να παίρνει χρόνο συμμετοχής.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής, Μάντζιος, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Καρυπίδης, Αμανατίδης, Σαβελίδης, Καρανδρέας (53' Τζεβελέκης), Μπελίτσας, Παντελιάδης (83' Τριανταφυλλίδης), Μπιτζικόπουλος (53' Αϊβαζίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.