Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2013

Κάλεσμα ΑΔΕΔΥ Ν. Κιλκίς για το συλλαλητήριο της ΔΕΘ

Η Ε.Γ.του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ν. Κιλκίς, χθες Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013, συνεδρίασε με θέμα Ημερήσιας Διάταξης, την καλύτερη οργάνωση και συντονισμό ενόψει του Συλλαλητηρίου της ΔΕΘ, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Στη συνεδρίαση συμμετείχαν εκτός των μελών της Εκτελεστικής Γραμματείας, αντιπρόσωποι όλων των Α/θμιων Σωματείων και του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων.
· Η Ε.Γ. καλεί τα μέλη της την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς, στην Ενημέρωση-Συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί από κλιμάκιο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, που θα επισκεφτεί την πόλη μας, με επικεφαλής τον Πολυμερόπουλο Βασίλειο.

· Την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στις 08:00 π.μ., το κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ θα επισκεφτεί τη ΔΟΥ Κιλκίς και θα συνομιλήσει με τους εργαζόμενους.

· Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 17:00 θα αναχωρήσουν λεωφορεία από την πλατεία Ειρήνης, για το μεγάλο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

Η Ε.Γ. του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ν. Κιλκίς, καλεί όλους και όλες στο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης στις 7 του Σεπτέμβρη , στις 18:00, στο άγαλμα του Βενιζέλου.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ,ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ, ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου