Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα για το Τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς

Με ανανέωση στο προπονητικό και τεχνικό επιτελείο, το ιστορικότερο σωματείο στίβου του Κιλκίς, ο ΓΑΣ Κιλκίς, ξεκίνησε την Τετάρτη τις προπονήσεις του για την νέα αγωνιστική περίοδο με υψηλούς, αλλά ρεαλιστικούς, αγωνιστικούς στόχους και με υψηλά φίλαθλα ιδανικά.

Τα νέα πρόσωπα που βρίσκονται στην ομάδα είναι ο ΚΦΑ και παλιός πρωταθλητής στίβου Κώστας Μπούτας και παλιός πρωταθλητής του Δεκάθλου Τάσος Λουνής στο αγωνιστικό τμήμα, καθώς και η εκπαιδευτικός Ελευθερία Πανάγου στα τμήματα της Ακαδημίας. 


Ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Κιλκίς κ. Γεώργιος Κωνσταντινίδης δήλωσε :“Η ομάδα θα στηριχθεί στο υψηλής ποιότητας προπονητικό τιμ που ήδη διαθέτει, αλλά σε νέα παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα του ΓΑΣΚ όπως ο Τάσος Λουνής και η Ελευθερία Πανάγου.

Φέτος καταφέραμε να υλοποιήσουμε τον στόχο που είχαμε εδώ και καιρό, να ανοίξουμε δηλαδή το τμήμα του Στίβου και σε άλλες περιοχές του Κιλκίς όπου υπάρχει αξιόλογο υλικό και ταλέντο και που μέχρι τώρα δεν υπήρχε , λόγω αποστάσεων, η δυνατότητα να αξιοποιηθεί και να αναδειχθεί.
Στο πρόσωπο του έμπειρου προπονητή Κώστα Μπούτα το τμήμα Στίβου θεωρεί ότι έχει βρει τον άνθρωπο που θα ανοίξει τα “φτερά” του ΓΑΣ Κιλκίς στο χώρο του λεκανοπεδίου με οργάνωση τμημάτων κλασσικού αθλητισμού στο Χέρσο και στις Μουριές.

Ακόμη το Τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενισχύσεις όπου κριθεί αναγκαίο και θα κάνει γενικό προσκλητήριο στην νεολαία της πόλης να ενταχθεί μαζικά στις Ακαδημίες του. Γιατί αυτές θα αποτελέσουν το φυτώριο που θα εγγυηθεί το ασφαλές μέλλον της.

Είναι γνωστό πώς η μεγαλύτερη δύναμη του ΓΑΣΚ αποτελεί η αγάπη των Κιλκισιωτών. Γι’ αυτό και το άνοιγμα στην κοινωνία θα είναι έμπρακτο. Σε αυτούς ανήκει η ομάδα. Η δική τους συμμετοχή, η αλληλεγγύη και η συμπαράστασή τους είναι η εγγύηση για ένα καλύτερο μέλλον και απαραίτητος όρος επιβίωσης.

Με την έναρξη των προπονήσεων όλων των αγωνιστικών Τμημάτων του Συλλόγου θα ήθελα για μία ακόμη φορά να ευχαριστήσω , εκ μέρους όλου του ΔΣ , την Δημοτική Αρχή του Κιλκίς και ιδιαίτερα την Πρόεδρο του Οργανισμού Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς κα Κατερίνα Γιαννακούλα – Ζιούτα για την αμέριστη συμπαράσταση που μας παρείχαν , όπως και όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και επικοινωνίας που προβάλλουν με όλους τους τρόπους το έργο του Συλλόγου.

Ακόμη, με αφορμή την ανακοίνωση του νέου προπονητικού επιτελείου του τμήματος Στίβου , θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους προηγούμενους προπονητές και προπονήτριες του Τμήματος κ. Φίλιππο Μισαηλίδη , Χαράλαμπο Μηναρετζή και Καλλιόπη Τσαγκάρη και Αναστασία Καρακίδου που με δουλειά τους οδήγησαν το τμήμα Στίβου σε μία σειρά επιτυχιών. Για όλες τις υπηρεσίες και την προσφορά τους τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε όλα τα επίπεδα.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.