Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Με οικονομική εξόρμηση, μάζεψαν μέσα σε λίγες μέρες 2.200 ευρώ για το Κόμμα

Οι Νομαρχιακές Οργανώσεις Σερρών, Ημαθίας, Πιερίας, Πέλλας και Κιλκίς της ΚΝΕ, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, συγκέντρωσαν και απέδωσαν στην Οργάνωση Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ το ποσό των 2.200 ευρώ, σαν έμπρακτη απάντηση στη βρώμικη επίθεση που δέχεται το Κόμμα, με αφορμή την πώληση του «902». Σε κοινή ανακοίνωσή τους αναφέρουν:
«Η λάσπη, το ψέμα, η προσπάθεια να τσουβαλιάσουν το ΚΚΕ με τα υπόλοιπα κόμματα, η προσπάθεια να σπιλώσουν την τιμή και την υπόληψη του Κόμματος μας θα πέσει στο κενό. Βγήκαμε με εμπιστοσύνη στο λαό και του ζητήσαμε να υπερασπιστεί, να στηρίξει το Κόμμα του, το κόμμα που είναι αίμα από το αίμα τους. Και ο λαός δεν μας απογοήτευσε. 

Έδωσε τη δική του απάντηση στη βρώμικη επίθεση που εξαπολύουν όλοι εκείνοι, που, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ανοιχτά ή κρυφά τάσσονται στο πλευρό των εκμεταλλευτών της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.

Τα χρήματα αυτά μπορεί να είναι λίγα μπροστά στις μεγάλες ανάγκες που έχει το Κόμμα μας, αλλά έχουν αξία πολιτική και ηθική, που δεν μπορούν να τη φανταστούν, να τη αγγίξουν οι αστοί, τα κόμματά τους, τα κανάλια και οι εφημερίδες τους. Δε μπορούν να την αγγίξουν οι οπορτουνιστές, το μακρύ χέρι των αφεντικών τους. 

Τα χρήματα αυτά έχουν αξία γιατί συγκεντρώθηκαν μέσα σε λίγες μέρες από όλους εμάς, τους μαθητές, τους εργαζόμενους νέους, από όλους εμάς τους άνεργους και σπουδαστές, που φέρουμε το τιμημένο τίτλου του μέλους της ΚΝΕ.

Συγκεντρώθηκαν από εμάς για το Κόμμα μας, χωρίς να περιμένουμε μερτικό και κέρδος. Αυτά τα χρήματα δε μας τα έδωσαν εφοπλιστές, δε μας τα έδωσαν τραπεζίτες. Μας τα έδωσαν οι συμμαθητές μας από το χαρτζιλίκι τους, οι συνάδερφοι που τώρα μοιραζόμαστε την ανεργία, ο λαός από το υστέρημά του.

 Νιώθουμε περήφανοι που το Κόμμα μας και σε αυτήν την περίπτωση έβαλε το συμφέρον των εργατών πάνω απ' όλα. Που δε δίστασε να προβεί σε αυτήν την κίνηση για να μη μείνει εργάτης απλήρωτος.

Νιώθουμε μεγαλύτερη την ευθύνη μας να καλύψουμε εμείς το κενό που μένει στη πολιτική ενημέρωση, στη συζήτηση, στην οργάνωση του λαού. Νιώθουμε μεγαλύτερη την ευθύνη μας να συνεχίσουμε την πορεία ισχυροποίησης της Οργάνωσής μας, πιο αποφασιστικά, πιο μαχητικά, στο πλευρό του ηρωικού ΚΚΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.