Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΑΥΓΗ ·Διώχνουν τα παιδιά από το σχολείο- Λαιμητόμος οι όροι εισαγωγής των μαθητών από το λύκειο με το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή και θα εφαρμοστεί από φέτος.. ·Άφωνη η κυβέρνηση – Διαφωνίες δανειστών για τον έλεγχο του ΤΑΙΠΕΔ και των αποκρατικοποιήσεων·Για ενδεχόμενη επέμβαση στη Συρία – Αντιστάσεις σε ΗΠΑ, Βρετανία, Γαλλία
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Πρόκληση! – Ο πιο μεγάλος εκβιασμός – Η τρόικα θέλει να αναλάβει τις αποκρατικοποιήσεις μέσω ξένης εταιρίας και με έδρα το Λουξεμβούργο ·Σενάρια τρόμου (από τη Συρία) για την Ελλάδα – «Ναι στη Σούδα, αν ζητηθεί –Κρίσιμες ώρες.. ·Η βουτιά των βάσεων – Διάλεξαν σχολές μόνο για δουλειά οι νέοι φοιτητές!

ΕΘΝΟΣ ·Πανελλαδικές: Πτώση – ρεκόρ των βάσεων σε 338 τμήματα – Διασώθηκαν οι Σχολές που δίνουν δουλειά·Πρεμιέρα των νέων ρυθμίσεων από τη Δευτέρα – Το χρονοδιάγραμμα των δόσεων για τα αυθαίρετα·Βαβέλ η ΟΛΜΕ- Ανοίγουν τα σχολεία

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ·Δυσκολεύει το Λύκειο και η πρόσβαση σε ΑΕΙ – ΤΕΙ- Τι φέρνει για μαθητές και εκπαιδευτικούς το νέο νομοσχέδιο·Υποχρεωτικό το Ε9 για όσους έχουν εκτάσεις εκτός σχεδίου – Χιλιάδες ιδιοκτήτες γης θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το έντυπο με νέα στοιχεία ·Στο Αγρίνιο το πανευρωπαϊκό κέντρο της Philip Morris – «Ψήφος εμπιστοσύνης στην Οικονομία»

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ·Παιδεία κάτω από τη βάση – Ρεκόρ πτώσης- Λιγότεροι εισακτέοι·Συρία: κρίσιμα 24ωρα –Κάνουν κράτει, αλλά.. ·Δένδιας – Νόμος και τάξη (στα Γιάννενα..)

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ·Χαστούκι σε Ομπάμα και Κάμερον από Αμερικανούς και Βουλή για Συρία – 6 στους 10 στις ΗΠΑ δεν θέλουν εισβολή, καταψηφίστηκε ο Άγγλος πρωθυπουργός·Βάσεις – Νέα πτώση- ρεκόρ 10ετίας κατά παραγγελία – Με βαθμό 2,81 είσαι φοιτητής! ·Ο υπουργός άδεια σε τον αναπληρωτή υπουργό (… μίνι σύρραξη Κυριάκου Μητσοτάκη και του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκου)

ΕΣΤΙΑ ·Φόροι, φόροι και πάλι φόροι – Τα αλλεπάλληλα κύρια άρθρα της «Εστίας» ·Θετικές δηλώσεις από τον Όλι Ρεν (Η Ελλάδα σημειώνει πρόοδο και ανάκαμψη…) ·Το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ·Επανεξετάζεται η βάση του 10- Σκέψεις του υπ. Παιδείας για επαναφορά της μετά τη χαμηλή στάθμη εισαγωγής σε ΑΕΙ·Έκτακτη σύσκεψη στην Αθήνα για τη Συρία – Διχογνωμία για χειρισμούς ·Με διαχείριση από το ΤΑΙΠΕΔ- Κομισιόν: Στην Ελλάδα η ευθύνη για τις αποκρατικοποιήσεις

ΤΑ ΝΕΑ ·Βάσεις – Ρυθμιστής η κρίση – Πυξίδα η ελπίδα για δουλειά ·Ψυχρολουσία για Κάμερον – Η βρετανική Βουλή «πάγωσε» τους Τόμαχοκ ·Και ο Στάινμπρουκ λέει «όχι» στο κούρεμα του ελληνικού χρέους (υποψήφιος των Σοσιαλδημοκρατών για την Καγκελαρία, σε προεκλογική συγκέντρωση χθες..)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.