Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Επίσκεψη Ξουλίδου, Μάτσκου και Σιαμπάνη από τους ΑΝ.ΕΛ. στο Επιμελητήριο Κιλκίς

To Επιμελητήριο του Κιλκίς επισκέφτηκε την περασμένη Παρασκευή 23 Αυγούστου η βουλευτής Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Σταυρούλα Ξουλίδου, συνοδευόμενη απ` τον πρόεδρο της Συντονιστικής Κιλκίς, Βασίλη Μάτσκο και τον πολιτευτή, Βασίλη Σιαμπάνη. 
Η κ. Ξουλίδου είχε την ευκαιρία, στα πλαίσια της ουσιαστικής επίσκεψής της, να ενημερωθεί απ` τον πρόεδρο του ΕΒΕ, Παύλο Τονικίδη, για θέματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό και επαγγελματικό κόσμο του νομού μας αλλά και για τον ίδιο τον επιμελητηριακό θεσμό στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τονικίδης τόνισε ότι η ενημέρωση των πολιτικών για τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών μπορεί να γίνει καλύτερα από εκπροσώπους της πραγματικής οικονομίας, όπως είναι οι παράγοντες του επιμελητηριακού θεσμού, τον οποίο προσπαθούν κάποιοι να υποβαθμίσουν, την ώρα που αγκαλιάζει πλέον το σύνολο μιας τοπικής κοινωνίας.

Ειδικά για το νομό μας, ο πρόεδρος του ΕΒΕ ενημέρωσε την βουλευτή ότι εντός του τρέχοντος έτους αναμένεται να κλείσουν περί τις 1000 επιχειρήσεις, ενώ άλλες τόσες βρίσκονται εν δυνάμει μπροστά στον κίνδυνο να διακόψουν κι αυτές τις δραστηριότητές τους.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Τονικίδης στην θέση του Κιλκίς ανάμεσα στη Θεσσαλονίκη και στη FYROM, με τις γνωστές αρνητικές συνέπειες για τον τόπο μας. Ειδικά για το θέμα των καυσίμων, γνωστοποίησε ότι σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμη η μελέτη του Επιμελητηρίου για τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα καύσιμα, απ` τα στοιχεία της οποίας θα καταδεικνύεται ότι η ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική είναι επιβαρυντική τόσο για τα έσοδα του κράτους όσο και για επιχειρήσεις και πολίτες. Σημείωσε δε, ότι αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής ήταν να κλείσει το 50% περίπου των πρατηρίων καυσίμων του νομού μας.

Τόσο ο κ. Τονικίδης, όσο η η κ. Ξουλίδου υπογράμμισαν την ανάγκη να συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία, αλλά κι αυτή μεταξύ Ανεξάρτητων Ελλήνων και Επιμελητηρίου, με στόχο την επίλυση σημαντικών προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.