Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Τηγανιές και σχάρες... στην Γρίβα!

Οι «Τηγανιές και Σχάρες» είναι μια νέα οικογενειακή επιχείρηση και βρίσκεται στο γραφικό χωριό Γρίβα, στους πρόποδες του όρους Πάικου. 
Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε λόγω της οικονομικής κρίσης, στόχος της επιχείρησης είναι να προσφέρει στον πελάτη νόστιμο, ποιοτικό και οικονομικό φαγητό. Για τον λόγο αυτό η επιχείρηση επιλέγει μόνο τοπικά και ποιοτικά προϊόντα, στηρίζοντας την τοπική κοινότητα. Επίσης προσπαθεί να αποφεύγει -όσο το δυνατό περισσότερο γίνεται- τα τυποποιημένα προϊόντα και να προσφέρει χειροποίητες δημιουργίες.

Επιπλέον, στόχος της επιχείρησης είναι να μένει ο πελάτης ικανοποιημένος από την επιλογή του και να αποχωρεί μόνο με θετικές εντυπώσεις. Επιθυμώντας ικανοποιημένους και χαρούμενους πελάτες, στις Τηγανιές και Σχάρες μπορεί κανείς να επιλέξει τα φαγητά που επιθυμεί μέσα από ένα πρωτότυπα σχεδιασμένο Μενού… βάζοντας μόνο μία… ή και δύο…δόσεις φαντασίας! 

Δηλαδή…στις Τηγανιές και Σχάρες (στην Γρίβα-μη ξεχνιόμαστε!) μπορεί κανείς να γευτεί… «Μπρρρ-κιτς-κιτς-κιτς, «Χοίρο Καλοψημένο», «Γιαουρτοσκόρδιον του ορεξάτου», «Κακιές πεθερές εν δράσει», «Εκεί που καίγομαι πολύ…» και… άλλα πολλά! Ορισμένες από τις σπεσιαλιτέ της επιχείρησης είναι: Κατσικάκι, Γουρουνόπουλο, Τηγανιές… Μια δοκιμή και μόνο αρκεί για να πείσει για τη νοστιμιά και ποιότητα των προϊόντων. Τα δε χειροποίητα γλυκά που προσφέρονται θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε αρχικά το…blog του καταστήματος: http://no1fagitostingriva.blogspot.gr και έπειτα…το ίδιο το κατάστημα! ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΑΣ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ!!! ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙ…

(Ιδιοκτήτης: Σάββας Μισίρκος Διαθέσιμα τηλέφωνα: 2343041083, 6937465157 & 6975828358). Τηγανιές & Σχάρες, Γρίβα-Κιλκίς

4 σχόλια:

  1. oi thganies k sxares einai thessalonikh oxi sthn griba pantos an thes na to etsi bgale thn pizza

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή /έ φίλη/ε,
      Ευχαριστούμε για τα σχόλια… είμαστε -ανοικτοί -στην καλοπροαίρετη κριτική έστω κι αν αυτή γίνεται ανώνυμα... Η παραδοσιακή επιχείρηση «Τηγανιές και Σχάρες» στην ΓΡΙΒΑ δεν έχει καμία σχέση με τις «Τηγανιές και Σχάρες» της Θεσσαλονίκης… είναι απλά μια συνωνυμία. Γιατί έτσι απλά μας άρεσε το όνομα. Επίσης το ότι υπάρχει αυτή η επωνυμία στην Θεσσαλονίκη, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρχει και σε κανένα άλλο μέρος! (Εκτός κι αν το όνομα είναι κατοχυρωμένο-που δεν είναι. Επιπλέον «Τηγανιές και Σχάρες» έχει και στα Τρίκαλα) . Τώρα σε ότι αφορά την πίτσα… συνηθίζεται «κυρίως» στα χωριά, ένα κατάστημα να κάνει πολλά πράγματα π.χ. μπορεί να σερβίρει καφέ, παγωτό, σουβλάκια, πίτσες ή …ακόμη και να λειτουργεί σαν χώρος δεξιώσεων ή ακόμη και σαν… play room! (παίζοντας τάβλι και χαρτιά). Γιατί; Γιατί έτσι είναι η ζωή στα χωριά! Δεν υπάρχουν πολυτέλειες και ποικιλία επιλογών και γιατί προσπαθούμε να κρατήσουμε τον νέο κόσμο στον τόπο του αλλά και να προσελκύσουμε επισκέπτες. Όπως και να έχει λοιπόν… «Τηγανιές και Σχάρες» έχει ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΡΙΒΑ και με πίτσα ή χωρίς… εμείς σας ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ-ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ. Θα χαρούμε πολύ να μας επισκεφθείτε (στην Γρίβα! Μην ξεχνιόμαστε!)
      Με εκτίμηση
      Για τις «Τηγανιές και Σχάρες»
      Αναστασία Τραϊανού

      Διαγραφή
  2. Αγαπητή "Γνώμη",
    Πήρες την απόφαση για τη μεγάλη αλλαγή, όσον αφορά τα σχόλια, και χαρήκαμε γι΄ αυτό.
    Γιατί δεν προχωράς ακόμη παραπέρα, όπως ήδη σε προέτρεψα, με το να μην αναρτάς σχόλια γραμμένα με greeklish, που αποτελεί τη σύγχρονη μάστιγα της ελληνικής γλώσσας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.