Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Και τώρα τα play off ο Άρης Παντελεήμονα

Με ήττα ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Δόξα Παλαιού Γυναικοκάστρου. Το τελικό 4-2 σκορ κρίνεται δίκαιο καθώς η παρουσία της ομάδας δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε επηρεασμένη ίσως και από τις σημαντικές απουσίες ποδοσφαιριστών. Προηγήθηκε στο 33ο λεπτό με τον συνήθη «ύποπτο» Χαρίτο Χρήστο, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, αλλά η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 2-1 μετά από δυο τέρματα που πέτυχαν στο 39ο και 42ο λεπτό. 

Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι σκόραραν άλλες δυο φορές στο 55ο και 85ο λεπτό χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες δυσκολίες με τον Χαρίτο Χρήστο να πετυχαίνει στο 70ο λεπτό την μείωση του σκορ. Μετά την ολοκλήρωση και της εικοστής αγωνιστικής η ομάδα τερμάτισε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 26 βαθμούς και συντελεστή 27-34 τέρματα. 

Πρώτος σκόρερ της ομάδας ανεδείχθη με 13 τέρματα ο Χαρίτος Χρήστος. Στους αγώνες των play off που θα ακολουθήσουν ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα θα αναμετρηθεί στην 1η αγωνιστική με τον Λεβέντη Λεβεντοχωρίου εντός, στην 2η με τον Μεσιανιακό Μεσιανού εκτός και στην 3η με τον Α.Ο. Καστανιών εκτός. 

Στόχος της ομάδας είναι να τερματίσει στις μια εκ των δυο πρώτων θέσεων που θα τον προβιβάσουν στην Α΄ κατηγορία μετά από 26 ολόκληρα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.