Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

14.000.000 ευρώ κόστισε στο Δημόσιο εκδήλωση που δεν έγινε ποτέ

Ερώτηση
Σταυρούλας Ξουλίδου
προς Υπουργούς Παιδείας και Δικαιοσύνης 
Ο πρώην Γ.Γ Αθλητισμού Παναγιώτης Μπιτσαξής στις 05/07/2010 υπέβαλλε μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ προκειμένου να διερευνηθούν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του πρώην Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γεωργίου Ορφανού.

Η υπόθεση αφορά την τελετή απονομής των βραβείων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών το 2006 η οποία ουδέποτε υλοποιήθηκε. Είχε υπογραφεί σύμβαση στις 10 Μαΐου 2006 από τον τότε Υφυπουργό κ. Γεώργιο Ορφανό ως εκπροσώπου του Ελληνικού Δημοσίου με αντισυμβαλλόμενες δύο εταιρείες στην Αγγλία και χωρίς την σύμπραξη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Η μη υλοποίηση της διοργάνωσης κόστισε στο Ελληνικό Δημόσιο περισσότερα από 14.000.000 ευρώ.

Υπάλληλος της Γ.Γ. Αθλητισμού στις 30/06/2013 υποβάλλει νέα καταγγελία επώνυμα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με αριθμό πρωτοκόλλου 5165 για το ίδιο θέμα.

Αρχές Ιουνίου του 2011 η δικογραφία διεβιβάσθη από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Νικόλαο Παντελή στη Βουλή των Ελλήνων.

Ερωτώνται οι κ.κ Υπουργοί

1. Σε ποιες ενέργειες έχετε προβεί για την διαλεύκανση της υπόθεσης;

2. Που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η διαβιβασθείσα στη Βουλή Δικογραφία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.