Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ημέρα Αγάπης από την Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η «Ημέρα της Αγάπης» που συνδιοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της ευρύτερης περιοχής του Κιλκίς, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013, στην πλατεία Ειρήνης Κιλκίς. 
Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στην «Ημέρα της Αγάπης» και η προσφορά ειδών ρουχισμού, τροφίμων, φαρμακευτικού υλικού καθώς και παιχνίδια στα περίπτερα που στήθηκαν έστειλε ένα δυνατό μήνυμα ενότητας, αλληλεγγύης και ελπίδας.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Εμμανουήλ τόνισε ότι μόνο με την συνεργασία και την ενότητα των πιστών θα καταφέρουμε να ανακουφίσουμε τους συνανθρώπους μας, αποδεικνύοντας ότι στις δύσκολες στιγμές δεν είναι μόνοι τους. «Η αλληλεγγύη και η αγάπη δεν είναι λόγια. Τέρμα τα λόγια, είναι πράξη. Όλοι εσείς με την στάση σας και την θετική σας προαίρεση στηρίζετε το μεγάλο έργο της Μητροπόλεως και δείχνετε έμπρακτα την αγάπη σας, όπως μας την έδειξε ο Χριστός. Η Χάρις του Θεού να μας σκεπάζει και να μας αγιάζει, για να κρατήσουμε και να αυξήσουμε μια κοινωνία αγάπης και ενότητας» τόνισε ο Σεβασμιώτατος ευχαριστώντας όλους όσοι συμμετείχαν στην διοργάνωση αλλά και τους ευσεβείς χριστιανούς που ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στην «Ημέρα της Αγάπης» ποντιακούς χορούς παρουσίασαν τα χορευτικά τμήματα από τους Ποντιακούς Συλλόγους Χωρυγίου, Πικρολίμνης, Χέρσου και Ηλιολούστου ο «Προμηθέας», από την Θρακική Εστία και τον Σύλλογο Κρητών Ν. Κιλκίς «το Αρκάδι».

Η «Ημέρα της Αγάπης» ολοκληρώθηκε το βράδυ με χορό που πραγματοποιήθηκε σε κέντρο διασκέδασης του Κιλκίς, με την συμμετοχή αφιλοκερδώς πόντιων και θρακιωτών καλλιτεχνών.








10 σχόλια:

  1. Κάτι που ακούστηκε για τον Μητροπολίτη ξέρει κανένας τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι ακούστηκε???

      Διαγραφή
    2. Τοκ..... Τοκ..... Ποιος είναι;

      Διαγραφή
    3. Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ Η Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ

      Διαγραφή
    4. Έλεος.... ντροπή....... κανένας δεν είδε τι έγινε στην Μητρόπολη το πρωί με τον Μητροπολίτη....... Αυτό λέγετε δημοσιογραφία; σαν δεν ντρέπεστε λίγο, τέτοια θέματα να τα κουκουλώνετε.

      Διαγραφή
  2. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέκνων μου, ουι γαρ ημας εις τα σοδομας και γομοδας ξερει κανεις τι απεγινε; το σκοταδιν εις τον χωρων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βοηθήστε των κοσμάκη,μόνο την πάρτη σας και το παγκάρι μην σκέφτεστε να γεμίσετε.... πίναμε, σας ταΐζαμε τόσα χρόνια τώρα ήρθε η σειρά σας, να μας βοηθήσετε σεβασμιότατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΚΡΥΦΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οπου γαμος και χαρα, το παπαδιλικι πρωτο...

    ουτε μια αφησα οτι θα γινει εκδηλωση, στην πλατεια κτλ..

    αντι να παιρνουν τονους ξυλα, για την μητροπολη, (τα εχουν σε παλετες, απο την μερια του κηπου φαινονται)

    δεν δινουν περισσοτερη βοηθεια σε οσους συντοπιτες μας την χρειαζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.