Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Συνάντηση Λαπόρδα με Τονικίδη

O Δήμαρχος Παιονίας κος Α. Λαπόρδας την Παρασκευή 8 Μαρτίου είχε συνάντηση στο γραφείο του με τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Κιλκίς κο Π. Τονικίδη με θέμα την ανάληψη πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση του προβλήματος των καυσίμων και της διαρκούς συρρίκνωσης του κύκλου εργασιών των επαγγελματιών της περιοχής μας. 
Ο κος Τονικίδης περιγράφοντας το σχέδιο του εγχειρήματος, κατέστησε σαφές ότι οι απαιτήσεις ολοκλήρωσης του, χρειάζονται την συστράτευση των φορέων της περιοχής όπως ο Δήμος Παιονίας και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο κος Λαπόρδας παρουσιάζοντας την πάγια αντίληψη του περί «τεκμηριωμένων διεκδικήσεων» ανέφερε στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου τις ενέργειες στις οποίες έχει ήδη προβεί σχετικά με το θέμα αυτό όπως:

· Ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης με συμβολική παρουσία στα Τελωνεία , διανομή του φυλλαδίου «αιμορραγούμε» , δημοσιεύσεις και συνεντεύξεις στο τύπο.

· Γνωστοποίηση του προβλήματος σε Υπουργούς , Αρχηγούς Κομμάτων , Περιφερειάρχη, Βουλευτές και σε κάθε επίσημο φορέα με τον οποίο είχε θεσμική συνάντηση.

· Επιστολή στον Υπουργό Ανάπτυξης και στον Υπουργό Οικονομικών στις 12/3/2012 με θέμα τα καύσιμα κίνησης και θέρμανσης ,την οικονομική αιμορραγία λόγω του μικρού Las Vegas που υπάρχει πλησίον μας και την συρρίκνωση της δραστηριότητας των εμπόρων μας, διεκδικώντας χαμηλότερες τιμές καυσίμων για τους μόνιμους κατοίκους της ακριτικής Παιονίας.

Σχετικά δε, με την συμμετοχή, την ενεργοποίηση και την λήψη πρωτοβουλιών του Δήμου Παιονίας σε μία στοχευόμενη διεκδίκηση για την ανακούφιση των κατοίκων και την αναζωογόνηση των επιχειρήσεων της περιοχής μας, ο κος Λαπόρδας εξέφρασε την θετική του άποψη ,την οποία και θα εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.