Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Κορύφωση αποκριάτικων εκδηλώσεων Δήμου Κιλκίς

Κορυφώνονται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Οργανισμού Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού (ΟΠΟΝΓΑ) του Δήμου Κιλκίς στην πόλη του Κιλκίς. Ειδικότερα, το Σάββατο 16 Μαρτίου θα λάβει χώρα το καθιερωμένο Κυνήγι του Θησαυρού, που φέτος είναι αφιερωμένο στην επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης με θέμα “1913-2013…Φτου Ξελεφτερία!”, ενώ η λήξη της Αποκριάς 2013 είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Κυριακής 17 Μαρτίου με το κάψιμο του Καρνάβαλου και την ανακοίνωση των νικητριών ομάδων στο Κυνήγι του Θησαυρού και τον Διαγωνισμό Καλύτερου Καρναβαλιού. 

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής τόσο στο Κυνήγι όσο και στον Διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται έως και τη Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 στη γραμματεία των τμημάτων καλλιτεχνικής παιδείας του ΟΠΟΝΓΑ στο Δημοτικό Κήπο (δίπλα στη Δημόσια Βιβλιοθήκη) τηλ. 23410 23530 (Δευτέρα έως Παρασκευή από 15:00 έως 20:30).
Σημειώνεται ότι οι νικήτριες ομάδες στο Κυνήγι του Θησαυρού και στον Διαγωνισμό Καρναβαλιού θα κερδίσουν 500 και 200 ευρώ αντίστοιχα.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της Κυριακής 17 Μαρτίου αυτό έχει διαμορφωθεί ως εξής: Στις 6 το απόγευμα όλοι οι καρναβαλιστές θα συγκεντρωθούν μπροστά στο Δημαρχείο, προκειμένου να σχηματίσουν την πομπή που θα οδηγήσει στην πυρά τον Καρνάβαλο, ο οποίος φέτος έχει λάβει τη μορφή... μνημονιακής “Λερναίας Ύδρας”. Η αποκριάτικη πομπή θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα με τη συνοδεία χάλκινων και προορισμό την Πλατεία Ειρήνης, όπου εκεί, τον δικό τους ρυθμό θα δίνουν τα τμήματα χορού Zumba των γυμναστηρίων «Ευ Ζην», «KINESIS» και της Μ.Κ.Ε. «ΤΕΧΝΗ» Κιλκίς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Καρνάβαλο φιλοτέχνησε και φέτος ο πολυτάλαντος Κιλκισιώτης καλλιτέχνης Χάρης Ισχνόπουλος, τον οποίο ευχαριστεί θερμά ο Δήμος Κιλκίς για την αφιλοκερδή και όπως πάντα εξαιρετική εργασία και συμμετοχή του.

Τσικνοπέμπτη 2013 Παρόλο τον βροχερό καιρό της ημέρας, οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς άνοιξαν με μεγάλη επιτυχία την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου. Η βραδιά τα είχε όλα: Φωτιές, κάρβουνα, τσίκνα, δωρεάν κρασί και σουβλάκια στους περαστικούς, αλλά και μια μοναδική συναυλία από το καλλιτεχνικό και πολιτιστικό σύνολο Κιλκίς «Η πόλις», που ετοίμασε ειδικά για την περίσταση ένα ποικίλο μουσικό πρόγραμμα με πολύ κέφι, χορό και διασκέδαση.

Νωρίτερα, για τους μικρούς φίλους στήθηκε γαϊτανάκι, ενώ εθελοντές του Δήμου Κιλκίς μοίραζαν δωράκια στους περαστικούς και συγκεκριμένα αποκριάτικες μάσκες που δημιούργησαν οι ίδιοι το προηγούμενο διάστημα. Την εκδήλωση χαιρέτισε η νέα Πρόεδρος του ΟΠΟΝΓΑ κ. Μαρία Τσιραμπίδου. Για την επιτυχία της εκδήλωσης, η δημοτική αρχή Κιλκίς ευχαριστεί θερμά την Εθελοντική Ομάδα του Δήμου και τα μέλη της, για την όπως πάντα πολύτιμη βοήθειά τους, την υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κιλκίς, καθώς και όλους εκείνους, μικρούς και μεγάλους, που τίμησαν με την παρουσία τους την όμορφη βραδιά.




 

3 σχόλια:

  1. Λείπει ο Μαιης από την σαρακοστή; ΟΧΙ
    Τότε πως να λείπει η Αμαλία μας από τις εκδηλώσεις του Δήμου μας . Πάλι έσκισες με τις δημιουργίες σου. Μπράβο ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία εκδήλωση μπράβο συνεχίστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.