Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

16, 37 και 46 ετών οι κλέφτες στη Χαλκιδική

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής, εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών σε αποθήκες στην Γερακινή και στην Όλυνθο Χαλκιδικής κατά την τελευταία τριετία.  Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών υπηκόων Αλβανίας 16, 37 και 46 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες των κλοπών.
Όπως προέκυψε από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα οι προαναφερόμενοι κατά την τελευταία τριετία διέπραξαν έξι κλοπές σε αποθήκες από τις οποίες αφαιρούσαν εργαλεία, μηχανήματα, συσκευές και διάφορα άλλα είδη η αξία των οποίων ανέρχεται στα (10.500) Ευρώ περίπου.

Στην οικία των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Το προανακριτικό έργο και οι έρευνες διενεργήθηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.