Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

3η διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων - αύξηση του Πρασίνου στην πόλη μας

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ.Δ.Ε. Κιλκίς, Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ 02, Δρ. φιλ. Γεώργιος Μανωλίδης προτίθενται, στα πλαίσια των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων τους, να οργανώσουν με τα σχολεία της αρμοδιότητάς τους, τις Περιβαλλοντικές Ομάδες του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς, κ.κ. Ευάγγελο Αραμπατζή, Κωνσταντίνο Ντίνου και Θεόφιλο Γουλτίδη του 3ου Γυμνασιο Κιλκις , κ.κ. Δημητριο Ιωακειμιδη, της ΕΠΑΣ Κιλκίς, κ.κ. Οδυσσέα Φραγγελάκη, Δέσποινα Ασλανίδου, Μαλαματένια Χαμουρτζάκη και Σταυρούλα Αρβανιτίδου και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς, κ.κ. Χρηστίδου Φωτεινή σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Κιλκίς, κηποτεχνική διαμόρφωση των κοινόχρηστων τεμαχίων του Λόφου Κιλκίς της πόλης μας την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 και ώρα 10:00 με σκοπό την αύξηση του πρασίνου και των επισκέψιμων χώρων.

Η διαμόρφωση των κοινόχρηστων χώρων του Λόφου Κιλκίς με ανθοφόρους Θάμνους που ανθίζουν καθ΄ολη την διάρκεια του έτους θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις αρχές της Αρχιτεκτονικής Τοπίου – Κηποτεχνίας σε συνεργασία με τους Γεωτεχνικούς επιστήμονες του Δήμου Κιλκίς, κ.κ. Αγτζίδου Ελισάβετ ,με την ΙΣΤ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων  με την Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας Σπηλαιολογίας Β. Ελλάδος και τους εξειδικευμένους Γεωτεχνικούς στην Αρχιτεκτονική Τοπίου της Δ.Δ.Ε. Κιλκίς, κ.κ. Κωνσταντίνο Φράγκατζη και κ. Ιωάννη Κ. Λιναρδάκη.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο σας παιδιά. Να πάτε και εκεί στην πλατεία ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ μπροστά στα μάτια τους μπας και συνέλθουν οι υπεύθυνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχει πολύ πράσινο αυτή η πόλη,ειναι τόσο πράσινη που από το πολή το πράσινο ο Μπαλάσκας τραγουδάει όλη μέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.