Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες «Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος»

Το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013, στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο Κιλκίς (που βρίσκεται εντός του πολιτικού νεκροταφείου), τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση των ψυχών των «Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος» πεσόντων από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε με μέριμνα της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας ο «Πόντος», παρουσία του ταξίαρχου κ. Καββαδία, αξιωματικών, υπαξιωματικών και απόστρατων ενώ στρατιωτικό άγημα απέδωσε τις προβλεπόμενες τιμές.



5 σχόλια:

  1. κύριε/α διαχειριστή του blog,
    Αν η παραπάνω ανάρτηση (Ανώνυμος 12 Μαρτίου 2013 - 1:38 π.μ.) περιείχε και μια άποψη για το θέμα θα έλεγα, οκ μεσα στην τοποθέτησή του ξεφεύγει κιόλας.
    Είναι φανερό όμως ότι ξεφεύγεις με την ανάρτηση υβριστικών σχολίων ...ακόμη και για τις εκδηλώσεις για τις ψυχές των νεκρών στρατιωτών (ψυχοσάββατο ήταν για όσους δεν το πρόσεξαν)!!.
    Η Ταξιαρχία "ΠΟΝΤΟΣ" τιμά κάθε μέρα όλο και περισσότερο τον τόπο που την φιλοξενεί κι αρχίζει να κάνει τη δική της παράδοση στην τοπική κοινωνία όπως κάποτε η VI Μεραρχία..
    Κι ας αφήσουν κάποιοι τις π@π@ριές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαράδεκτο το σχόλιο του ανώνυμου (1.38 π.μ.). Θα χαρακτηρίσω όμως απαράδεκτη και τη "Γνώμη" που το ανήρτησε.
    Πολλά από τα σχόλια είναι απαράδεκτα και ως προς το περιεχόμενό τους και ως προς τον τρόπο γραφής. Το επίπεδο δυστυχώς έχει πάρει την κατιούσα. Βελτίωση θα υπάρξει μόνον όταν ο διαχειριστής της "Γνώμης" θυμηθεί ότι ο υπολογιστής έχει και ένα εικονίδιο που λέγεται "κάδος ανακύκλωσης". Εκτός και αν... (που δεν το πιστεύω) αναρτά και τέτοιου είδους σχόλια για να δημιουργηθεί "τζερτζελές" και έτσι αυξηθούν οι αναγνώστες.
    Σαρκαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για όσους διαβάζουν από δω και πέρα και δεν καταλαβαίνουν τα σχόλια, διευκρινίζουμε ότι το απαράδεκτο σχόλιο του ανώνυμου (1.38 π.μ.)ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πλάκα μας κάνετε ; σαν τις Αρτας το γιοφύρι είναι αυτή η ιστοσελίδα,το πρωί τα γράφουν και το βράδυ τους τα σβήνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ανάποδο έγινε: το βράδυ αργά τα έγραψαν, το πρωι σβύστηκαν
      Κι αν είναι σαν της Άρτας το γιοφύρι για να δούμε ποιός θα θυσιαστεί για να στεριώσει. Λες;

      Διαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.