Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Στην Κύπρο δικαστικοί κλητήρες κατέβασαν τον υπουργό από το όχημά του για να το κατάσχουν! (video)

-- Κατέβασαν τον Υπουργό κάτω από το αυτοκίνητο
-Ο οδηγός του οχήματος του, δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις και στάθμευσε το αυτοκίνητο στο παρκινγκ του Υπουργείου
-Προχωρούν κανονικά σε κατασχέσεις και στα υπόλοιπα Υπουργεία
-Φωνάζουν οι κλητήρες για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης από κρατικούς λειτουργούς

Χωρίς προηγούμενο είναι οι εξελίξεις στο θέμα της κατάσχεσης, κινητής και ακίνητης περιουσίας του κράτους, μετά από δικαστική απόφαση, που εξεδόθη πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με την οποία το κράτος θα πρέπει να παραδώσει, καταρχάς, κρατικά αυτοκίνητα, υπολογιστές και άλλα περιουσιακά του στοιχεία, ώστε να αποζημιωθούν δικαιούχοι απαλλοτριώσεων ιδιωτικής γης.

Πριν από λίγη ώρα, οι δικαστικοί κλητήρες, σταμάτησαν το υπηρεσιακό όχημα του Υπουργού Εμπορίου Νεοκλή Συλικιώτη, την ώρα που μετέβαινε για συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του newsit.com.cy, οι κλητήρες κατέβασαν άρον - άρον από το υπηρεσιακό όχημα τον Υπουργό και τον οδηγό του, οι οποίοι αντέδρασαν έντονα και άρχισαν να ζητούν εξηγήσεις.
Σε κάποια στιγμή, ο οδηγός του Υπουργού μπήκε στο αυτοκίνητο και αγνοώντας τις υποδείξεις στάθμευσε το όχημα, εντός του κτιρίου.

Tελικά το υπηρεσιακό όχημα κατασχέθηκε απο τους δικαστικούς λειτουργούς.

Εκείνη τη στιγμή, οι φωνές και οι τόνοι ανέβηκαν, ενώ στο χώρο που διαδραματιζόταν το επεισόδιο, έσπευσε και η αστυνομία, προσπαθώντας να κατευνάσει τα πνεύματα.

Οι δικαστικοί κλητήρες αποχώρησαν, προειδοποιώντας όμως, ότι θα επιστρέψουν αύριο για να συνεχίσουν το έργο τους.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του newsit.com.cy, το σημερινό επεισόδιο αποτελεί μόνο την αρχή μίας μακράς διαδικασίας κατασχέσεων κρατικής περιουσίας.

http://www.newsit.com.cy

6 σχόλια:

  1. ΚΑΜΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ...ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ποιο λόγο έγιναν οι απαλλοτριώσεις στην Κύπρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει κάτι αντίστοιχο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στημένα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ καραγκιοζλίκια σαν δεν ντρέπεστε....ποιοι κλητήρες ποιοι; Ηθοποιοί όλοι τους.Μήπως ήρθε η ώρα να ξεπουλήσουν για δεύτερη φορά την Κυπρο η αλήτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.