Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Γιατί πρέπει να προτιμάμε την αγορά του Κιλκίς

Υπογράφει ο Σύλλογος Επαγγελματιών διασκέδασης - Αναψυχής - Εστίασης Κιλκίς
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
- Γιατί τα χρήματα που ξοδεύουμε μένουν στον τόπο μας. 

- Γιατί δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας για τα παιδιά μας. 
-  Γιατί μειώνονται οι τιμές.
- Γι’ αυτούς τους λόγους το Δ.Σ. του συλλόγου έρχεται σε επαφή με τοπικές επιχειρήσεις. 
- Η πρώτη επαφή έχει να κάνει με καταστήματα αποσμητικών χώρου-απολυμαντικών (ΙSO) για την εξασφάλιση όσο το δυνατόν μικρότερη τιμή αγοράς για τοποθέτηση και λειτουργία. (Πληροφοριακά αναφέρουμε ότι για 2 WC πληρώνουμε το χρόνο 300€ για 4 WC 600€.)
Θα συνεχίσουμε επαφές με καταστήματα διαφόρων προϊόντων που έχουν να κάνουν με προμήθεια και την λειτουργία των επιχειρήσεών μας.

Επειδή όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου 
Νίκος Τερζενίδης

46 σχόλια:

  1. Για θυμήστε μας πόσο πουλάτε ακόμα τον καφέ;;;;; και αν όλοι οι εργαζόμενοι σας(τα παιδιά μας) είναι ασφαλισμένοι;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από όσο ξέρω τον πουλάνε 1,50 ευρώ ακόμα όσο για (τα παιδιά μας) και όχι τα δικά σου ( από όσο φαντάζομαι δημόσιος υπάλληλος) δεν θα μπορούν να είναι ασφαλισμένα αν εσύ δεν σηκωθείς από τον καναπέ και πας να πιεις κάνα καφέ. Θα είναι καλύτερα χωρίς δουλεία ; Σήμερα αν δεν βοηθήσει το κράτος και όλοι εμείς,εμάς, δεν θα γίνει τίποτα και εσύ χωρίς δουλειά θα μείνεις.

      Διαγραφή
    2. δεν ξεραμε να πινουμε ολη μερα καφε, για μην φοβομαστε μπας και δεν υπαρχουν δουλειες...

      ξαφνικα η κριση ειναι η προφαση, για την ασφαλεια κλτ...

      ειδαμε και στα καλα τα χρονια, ποσοι εκοβαν αποδειξεις, και ποσους ειχαν ασφαλισμενους!!!!

      ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ! μαυρο ρε!

      Διαγραφή
    3. Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε,που είσαι Μαύρε να τους δεις, τι λένε, για τους μαύρους στην μαύρη ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ. ΑΣΠΡΟ και οχι ΡΕΕΕ ! ! ! ΦΥΣΙΚΑ αποδείχτηκε, ότι όσοι έκοβαν αποδείξεις ήταν πολύ Μ@Λ@ΚΕς. Οσο για τον καφέ θα διαφωνήσω, πρέπει να βοηθήσουμε για να βοηθηθούμε και στο κάτω κάτω αν είναι να μαλώνετε κερνάω εγώ καφέ.Α ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ 3:27 ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΛΑ ΚΑΘΕΣΑΙ.

      Διαγραφή
    4. ΝΙΚΟ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  2. σωστος ο φιλος!!

    1 ασφαλισμενο, 10 ανασφαλιστους εχετε...
    νεες θεσεις, για ανασφαλιστους, που θα ειναι υποχρεωμενοι οταν το μαγαζι ειναι αδειο, να ερχονται.. να φερνουν φιλαρακια να γεμιζει.. αλλιως απολυονται?

    10 επαγγελματιες ειναι σωστοι στο κιλκις, και αυτοι θα μεινουν στο τελος.
    αναγνωριζω οτι υπαρχουν καποιοι που ηταν ατυχοι, ξεκινησαν δουλεια, και επεσαν στην αρχη της κρισης... εκεινοι ειναι κριμα.


    οι τυχοδιωκτες που νομιζουν οτι επιασαν τον.. και οτι μονο αυτοι ειναι, και οτι ο κοσμος δεν ξερει να ψαχνει ειναι γελασμενοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι αναλογία θα ήθελες φίλος ; 10 Ασφαλισμένους και 1 Ανασφάλιστο ;

      Διαγραφή
    2. ναι. απο την πολλη παρανομια, τεινουμε να πιστεψουμε οτι ειναι και το σωστο....

      Διαγραφή
    3. Πλάκα έχεις ; λες και αστειάκια ;

      Διαγραφή
    4. ΝΑΙ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 70 ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ

      Διαγραφή
    5. Νεες θέσεις, για ανασφάλιστους, που θα είναι υποχρεωμένοι όταν το μαγαζί είναι άδειο, να έρχονται.. να φέρνουν φιλαράκια να γεμίζει.. αλλιώς απολύονται? Y.Γ. ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ. ΝΑΙ,ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ.ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ.ΑΛΛΟΥ ΤΡΩΣ,ΑΛΛΟΥ ΠΙΝΕΙΣ,ΑΛΛΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ;AYTO ΘΕΛΟΥΜΕ ; ΓΑΜΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟ , ΓΑΜΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ

      Διαγραφή
    6. ποιο μαγαζι ειπαμε εχεις?
      για να σε θυγει, αυτος ο εκβιασμος...

      ποιο εργατικο δικαιο, ειναι να εκβιαζεις τον υπαλληλο οτι εαν δεν ερθει στο καταστημα, και να φερει κοσμο θα τον απολυσεις?

      για τον ποπο μας τον βολεμενο τι να σου πω.. τρομερη βολεψη, να εισαι σερβοτορος. κονομησες που λενε!

      Διαγραφή
    7. Μαγαζί στο οποίο δεν έρχεσαι για καφέ, μαγαζί το οποίο έχει δεκάδες προβλήματα φορολογικά, μαγαζί το οποίο αν δεν φέρεις την παρέα σου δεν θα δουλέψεις ποτέ διότι θα με ήξερες για τις απόψεις μου. Είχα όλη την καλή διάθεση να σου πω αλλά μιλάς ανώνυμα και δεν κάνει, παντός είμαι 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ (Οδός)μην μπερδευτείς αν δεν βγαίνεις στην πόλη σου.Δεν είναι εκβιασμός το όταν έρχεσαι και μου ζητάς δουλειά να σου ρωτάω τι μου προσφέρεις η αν μου φέρεις κόσμο αλλιώς τι να σε κάνω, να κρατάς το δίσκο; Με τα σημερινά δεδομένα σερβιτόρος σήμερα ίσων διευθυντής σε πολυεθνική πριν πέντε χρόνια.

      Διαγραφή
    8. σιγα την πολυεθνικη!!! αυτοι που δουλευουν σερβιτοροι, σε μαγαζια στην σαλονικα, τοτε, διδακτορικο θα πρεπει να εχουν!!!

      δεν εχω αναγκη να ερθω στην δουλεψη σου.
      δεν μας ειπες, αποδειξεις τωρα που ζοριστηκατε αρχισατε να κοβεται...
      τοσα χρονια που τα βαζατε μαυρα στην τσεπη, ολα ηταν καλα?

      οπως ανωνυμα μιλας, μιλαω και εγω. και δεν ειμαι απο αυτους, που θα κρυφτουν. αν θες ερχομαι να τα συζητησουμε και απο κοντα.

      επισης, αν εχεις φορολογικα κλειστο το ριμαδι. δεν βγαινει ο λογαριασμος. αλλα φτιαξε κανα αυτοκινητο.

      Διαγραφή
    9. Γάτα είσαι... ντρέπομαι να συνεχίσω διότι μια ζωή υπάλληλος θα είσαι και αν όχι δικός μου κάποιού άλλου.

      Διαγραφή
    10. και που ξερεις οτι δεν ειμαι και αφεντικο?

      το ξερω οτι ειμαι γατα..
      γιατι, ειμαι, τις λογικης, να ψοφισει η κατσικα του γειτονα, να κονομισω εγω.

      Διαγραφή
    11. Τόσο καλόψυχος είσαι αγόρι μου; για να μην κάνει κοπριές και μολύνει και το περιβάλλον θα φαντάζομαι; Μπράβο αγόρι μου μάλλον με κηδείες θα ασχολείσαι(νεκροθάφτης)για να θες να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα για να αναλαμβάνεις τα (κόλλυβα, φέρετρα,κτλ) δωρεάν;Η μάλλον σκαφτης ;αν χρειαστείς κανένα για βοήθεια,πες μου... καλή ευκολία στο έργο σου.
      Ο Αγαπημένος σου Γείτονας

      Διαγραφή
    12. κάνω και προσφορές, αν θέλεις πέρνα να σε φτιάξω...
      ένα κουστούμι...

      Διαγραφή
    13. είσαι πολύ γλυκός σε ευχαριστώ

      Διαγραφή
  3. Ναι καλά τα λέτε!!! αλλά όσο η Ελληνική πολιτεία θα μου δίνει το δικαίωμα ελεύθερα να ψωνίζω από την γειτονική χώρα οικονομικότερα τοσο δεν βρίσκω το λόγο να αγοράζω από μια αγορά όπως είναι του Κιλκίς...
    π.χ Βενζίνα Ελλ. 1,74 Σκοπ. 1,29 / Κρεας 8.50 Ελλ. 4.00 Σκοπ./ οπτικα 120 Ελλ. 60 Σκοπ.
    Και επιπλέον πολλά ακόμα προϊόντα που οι διαφορές είναι τεράστιες !!!! ΓΙΑΤΙ???????Μην ενοχοποιείτε τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο οι μ@λ@κες που μας κυβερνούν σε αφήνουν να ψωνίζεις ελεύθερα από τις γειτονικές χώρες, όσο ο Εμπορικός Σύλλογος δεν παίρνει μέτρα, όσο το επιμελητήριο δεν ασχολείται, όσο η αυτοδιοίκηση κοιμάται, όσο η δικαιοσύνη δεν κάνει σωστά την δουλειά τις, όσο δεν στηρίζουμε την τοπική αγορά, όσο ο καθένας μας βλέπει μόνο την πάρτη του και όχι τους γύρω του(εσύ), τόσο χειρότερα θα είναι τα πράγματα για όλους (εμάς)............Να αγοράσεις από την πόλη σου για να έχει δουλειά το παιδί σου, εσύ (υπάλληλε) γιατί σε λίγο θα σε διωξουνε αν έχεις τέτοιες σκέψεις, οι φίλοι σου ,οι γνωστοί σου.Να στηρίξεις την τοπική αγορά για να μπορεί να σε κολαει ένσημα ο κάθε επεγγελματιας. Στηρίζοντας ανεβάζουμε το τσίρο και μπορούνε να κατεβάσουν τις τιμές οι επαγγελματίες. Βενζίνα ; αν σε βάλει νοθευμένοι O Σκοπιανος,θα τον κάνεις κάτι ; τον ελληνα τι θα τον κάνεις; 0,45η διαφορά στο λίτρο ; πόσα λίτρα θα βάλεις Ελληναρα 30;40; 40 X 0,45 = 13,50 αυτά θα γλυτώσεις ; με τι θα πας, με τα πόδια ; πόσες ώρες από τις στιγμές σου θα σπαταλήσεις για να το καταφέρεις; 2; αποδείξει θα σε κόψει; και τι θα την κάνεις ; που θα την βάλεις ; Τα χιλιόμετρα που σπαταλάς ; κρέας; από άλογο ; από γάτες που βρήκαν πρόσφατα; πόσα κιλά τρως την εβδομάδα ; 2;3; αλλά 12,50; αποδείξει; που θα την βάλεις ; οπτικά ; θα συμφωνήσω, χρειάζεσαι πραγματικά για να δεις τα πράγματα καλύτερα..... ζητάμε όλοι μαζί να προσπαθήσουμε, να μην μας φάει το μαύρο το σκοτάδι.

      Διαγραφή
    2. Όχι άλλο κάρβουνο, όχι άλλο κάρβουνο, φτάνει να δηλητηριάζεται τον κόσμο με τα Σκόπια και την Βουλγαρία.

      Διαγραφή
    3. Δέστε λίγο ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΤΟΤΕ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ.ΚΛΑΨΤΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΑΙ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    4. Γεια σου Τερζενιδη Άρχοντα. Είσαι ωραίος και με διαφορά. Βλέπεις ότι κανείς δεν βλέπει το έργο που προσπαθείς να κάνεις,μια πληροφορία βοηθείας δίνεις και βρίσκεις και το μπελά σου. Συνέχισε αγορίνα μου μόνο έτσι ίσως καταφέρουν να αλλάξουνε μυαλά.

      Διαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΔΕ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΛΑΤΗ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΛΕΝΕ.ΜΙΖΕΡΟΙ ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εις κηφαλ. Άλλαξε καφετση να σε λέει καλημέρα και καλησπέρα και αν γνωριστείτε καλύτερα και καληνύχτα χαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Πως να σε πούνε αν δεν έχουν πελάτη, στα ντουβάρια θα μιλάνε η μόνη τους, γίνε πελάτης να έχουν κάποιον να μιλάνε.

      Διαγραφή
  5. Για χέστρες θα μιλάμε τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χααχαχαχα φαίνεται μόνο τα σκατά διαβάζουν και απαντούν στο συγκεκριμένο κείμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατι δεν λεει καποιος στον Τερζενιδη οτι οι Δημαρχοι εχουν αλισβεριση με τους Δημαρχουν των Σκοπιων για καλη υποτιθεμένη διασυνοριακή συνεργασία...????? Τι είδους συνεργασία μπορούμε να έχουμε?? Όταν εγω βλεπω τις κεφαλες οτι τα εχουν καλα και ανταλλασουν επισκεψεις, γιατι να μην παω και εγω ο κακομοίρης να κάνω τα ψώνια μου απο μεσα πιο φθηνά??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ ΕΓΩ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΕΡΖΕΝΙΔΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ Η ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, Ο ΒΛΑΧΟΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΜΠΟΡΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΝΟΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ(πολυκαστρο) ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ.

      Διαγραφή
    2. Αχ Αχ Αχ για αυτό θα μείνεις κακομοίρης φίλε μου

      Διαγραφή
    3. esy giati den ton les ton nikolaki; ton ntrepese; o enas perimeni ton allon na to pi, milate bre, o terzenidis an to maθei Θa pari metra

      Διαγραφή
    4. http://www.youtube.com/watch?v=643pE3AjOpw

      Δείτε αυτό το βιντεακι και μετά ελάτε να μου πείτε γιατι δεν πρέπει να πηγαίνω εγώ στα Σκόπια και να ψωνίζω.....

      Διαγραφή
    5. ΣΑΛΑΜ ΑΛΕΚΟ....Επίσκεψη Αντιδημάρχου Χρήστου Καραθόδωρου στη Γευγελή στις 21/11/2012 για την εορτή της ημέρας του δένδρου... Ντροπή τους.....να μην πας φιλε(η) επειδή αυτή όλοι είναι ΑρΧ@δ@ια και λαμογια να γίνουμε εμείς τα κ@κ@λ@ να συμπληρώσουμε τις π@υτσ@ς.

      Διαγραφή
  8. Διαβάστε λίγο ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ και τον ΠΑΝΟ ΜΑΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Κ.ΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ.ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ? ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ ΧΩΡΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΙΙΙΣΣΣΤΤΤ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ?

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΤΕΡΖΕΝΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ? ΕΙΣΤΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ? ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΟΝΤΡΑΡΕΤΕ ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ακομη υπαρχουν μαγαζια στο κιλκις που πουλανε καφε 2,5 ευρω.και βαρανε μυγες.αν ανοιξουν λιγο το μυαλο τους και κατεβασουν την τιμη θα γεμισουν τα μαγαζια και απο 1000% θα κερδιζουν 200%. ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε Ανώνυμε 22 Φεβρουαρίου 2013 - 1:40 μ.μ. ξερόλα πολύ λίγα αυτά που μη νάνε(ένα δυο στο αριθμό τα μαγαζιά) με 2.5 ευρώ διότι όλα τα υπόλοιπα ονομαστικά από 1,5 έως 2 σύμφωνα με το τι προσφέρουν (εκεί στο cosmos που πας έχει 3.5e ...you now και 1.5ε να παρκάρεις) τα αλλά τα έξοδα τους τα είδες ποτέ, ο καφές είναι το πρόβλημα; πόσοι καφέδες είναι ένα μεροκάματο με τα πάγια ημερήσια έξοδα ενός καταστήματος. Ένας καφέ-φραπέ για να δημιουργηθεί θέλει 1 μισό κουτάλι καφέ(0,1395 σε λεπτά)και αν είναι μέτριος 2 κουτάλια ζάχαρη(0,0200 σε λεπτά) και 220 γραμμάρια(0,0232 σε λεπτά) νερό ένα καλαμάκι (0,0038 σε λεπτά).0,1395ε + 0,0200ε + 0,0232ε + 0,0038ε = 0,1865ε.....τα υπόλοιπα, Μεροκάματα,ΟΤΕ,ΔΕΗ,ενοικια,ΙΚΑ,ΤΕΒΕ,ΠΑΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ,ΕΠΙΠΛΩΣΗ,Επιμελητηριο,ΑΕΠΙ,ΤΕΛΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ και αλλά θες ; να σε αναλύσω πόσα είναι τα υπόλοιπα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΑΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΗΚΑΜΕ ΖΗΤΩ Ο ΧΑΜΠΟΣ (ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ )Ο ΜΟΝΟΣ ΣΩΣΤΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΟΧΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ 5 ΣΥΝΑΙΤΕΡΟΙ ΣΕ 50 Τ.Μ ΜΑΓΑΖΙ

      Διαγραφή
  13. Πω !!!πω !!!πω !!!είσαι απίστευτος.Σε θέλω συνεργάτη μου. Δώσε μου ένα σημάδι να επικοινωνήσω,mail;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χα Χα Χα Αυτά ολα τα Μεροκάματα,ΟΤΕ,ΔΕΗ,ενοικια,ΙΚΑ,ΤΕΒΕ,ΠΑΓΙΑ,ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ,ΕΠΙΠΛΩΣΗ,Επιμελητηριο,ΑΕΠΙ,ΤΕΛΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ,εφορια,ΔΕΥΑΚ,προστιμα την ημέρα είναι τουλάχιστον 200 ευρώ και πόσα ακόμα έξοδα λείπουν, δηλαδή πόσους καφέδες πρέπει να πουλήσουμε για να βγουν τα έξοδα ; μήπως 150 καφέδες ημερήσιος ; πιο μαγαζί στο Κιλκίς δίνει παραπάνω από 100 ημερεσιος; πλάκα κάνετε τώρα ; δείτε τα πράγματα από όλες τις οπτικές πλευρές, το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TO BONZOYP ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΓΥΑΛΙΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΑΤΕ ΜΥΓΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΦΕΣ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ

      Διαγραφή
    2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς, στο θέμα μας.

      Διαγραφή
  15. Που να σε αφήσουν να αγιάσεις φίλε Νίκο, σε ζηλεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.