Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Παρουσίαση νέου προγράμματος στο Kinesis-Gym Cross Fit Group Training!

"Με μεγάλο ενδιαφέρων και συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12/2/2013 στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου μας το νέο ομαδικό πρόγραμμα Cross Fit.
Στα πλαίσια της διαρκούς αναβαθμίσεις και ανανεώσεις των ομαδικών προγραμμάτων το Kinesis-Gym εντάσσει ένα ακόμα πρόγραμμα που είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο παγκόσμιος και μαζί με το TRX Group Training Program καλύπτει πλήρως την γκάμα του Functional training… (http://www.kinesis-gym.gr/content/view/106/9/lang,el/)

Τι είναι το Cross Fit…;

Cross Fit, το πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο fitness trend στον κόσμο ήρθε και στην Ελλάδα και φυσικά στο Kinesis-Gym …

Το Cross Fit είναι για ένα πρόγραμμα ομαδικής γυμναστικής που συνδυάζει ασκήσεις με αρμονικά επαναλαμβανόμενες κινήσεις όπως κωπηλασία, τρέξιμο, σκοινάκι, κάμψης, γυμναστική εδάφους, ενόργανη γυμναστική και βάρη.

Απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να είναι fit και υγιείς, άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, αλλά και επαγγελματίες αθλητές.

Δεν εστιάζει μόνο στη δύναμη ή την αντοχή, αλλά στοχεύει στη βελτίωση και των δέκα χαρακτηριστικών που ορίζουν το επίπεδο της φυσικής κατάστασης: ακρίβεια, ισορροπία, συντονισμός, ευλυγισία, ευκαμψία, σθένος, αντοχή, ταχύτητα, ισχύς, δύναμη.

Τα μοναδικά του αυτά χαρακτηριστικά βοηθούν όσους αθλούνται να αποκτήσουν έναν υγιή και ισορροπημένο τρόπο ζωής σε τρία επίπεδα, σωματικά, ψυχολογικά και κοινωνικά, επίπεδα τα οποία συμβολίζει το χαρακτηριστικό του λογότυπο, «Δ».

Έχει κερδίσει ήδη εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως καθώς η πρωτοποριακή του μέθοδος βασίζεται στην ομαδικότητα και συντροφικότητα, τις επιδόσεις και το συναγωνισμό, την καθημερινή εναλλαγή προπονήσεων με πολύ μεγάλο εύρος ασκήσεων, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει τη γενική φυσική κατάσταση με άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις…"

Μαυρογενίδης Παναγιώτης
Απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α Του Α.Π.Θ
Με ειδικότητα στο μαζικό αθλητισμό.


24 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε το άρθρο έχει υπογραφή το σχόλιο σου όχι. ..
      Βάλε το όνομα και το επώνυμό σου και σχολίασε,
      Άντε μου γίνατε όλοι φωστήρες πίσω απο την ανωνυμία σας και τα πληκτρολόγια...

      Διαγραφή
    2. ετσι πεστα γιωτη!!!σακης

      Διαγραφή
    3. Εσύ έγινες Φούστης και γράφεις ; Δλδ...έξυπνος.

      Διαγραφή
    4. Μεγάλε Παναγιώτη καλά τα λες και καλές η μαγκιές σου αλλά...."Δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις…" εννοείς όλο το πακέτο

      Διαγραφή
    5. Μεγάλη συμμετοχή ?.....τα Δώδεκα άτομα ? Βρε πάρτο χαμπάρι το Μαρακι κάνει την διαφορά. Ομάδα από μόνη τις.

      Διαγραφή
    6. Μπράβο Σάκη του Πανο, έτσι πεστα ολα!!!μπαμπης

      Διαγραφή
    7. Τώρα πάει έσπασαν τα αυγά.

      Διαγραφή
  2. E AFOY EINAI H MARIA(FOTO)TOTE ERXOMAI AMESA STO PROGRAMMA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ki ego to idio........!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Το Μαρακι είναι όλα τα λεφτά. Χαλάλι στην ομάδα που την χαίρεται.

      Διαγραφή
  3. ΒΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσες φορές και αν δω την φώτο ψηφίζω δαγκωτό Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χ Α Α Χ Α ΧΑ Χ ΑΧ ΑΧ Α............Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ? ΜΠΑΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ? ΤΕΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ Α'ΕΘΝΙΚΗ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αργυρούπολη και πολύ σου είναι χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  6. Από πόσα εκατοστά και πάνω ένα πέος μπορεί να ικανοποιήσει μια γυναίκα;

    Το μέγεθος του πέους

    Πολλοί άντρες, επηρεασμένοι από κοινούς μύθους ή από πορνογραφικές ταινίες, διαμορφώνουν μη ρεαλιστικές αντιλήψεις σχετικά με το «φυσιολογικό» μέγεθος του πέους. Επίσης, ο μύθος ότι το μέγεθος παίζει καταλυτικό ρόλο στην ευχαρίστηση της γυναίκας ενισχύει τη σημασία που αποδίδουν οι ίδιοι στο μέγεθος του πέους.

    Η εικόνα σώματος επηρεάζει τη σεξουαλική λειτουργία κυρίως μέσα από τις σκέψεις που κυριαρχούν κατά τη διάρκεια της επαφής . Όταν, δηλαδή, οι ανησυχίες για το σώμα είναι τόσο έντονες, που διασπούν την προσοχή από τα σεξουαλικά ερεθίσματα, τότε είναι πολύ πιθανή η μείωση της ικανοποίησης και η εμφάνιση δυσλειτουργίας.

    Σε πρόσφατη μελέτη, το 21% των γυναικών που ερωτήθηκαν είπε πως το μήκος του πέος είναι «σημαντικό» και μόνο 1% απάντησε πως είναι «πάρα πολύ σημαντικό». Το μήκος ήταν λιγότερο σημαντικό από το πάχος και 32% ανέφερε πως το πάχος είναι σημαντικό.

    Οι διακυμάνσεις στο μήκος του πέους καθορίζονται από πολλούς παράγοντες, κυρίως φυλετικούς. Το μήκος του πέους σε στύση κυμαίνεται από 11 έως 15 εκ. (ο μέσος όρος για τη λευκή φυλή είναι τα 13 εκ.). Η επιστήμη έχει καθορίσει ως παθολογικό μήκος πέους αυτό κάτω από 7 εκ. (το μήκος του κόλπου είναι περίπου 7 εκ.).



    Ο αυνανισμός σταματά

    Η ομοφυλοφιλία είναι παθολογική συμπεριφορά


    Η επιλογή συντρόφου στηρίζεται στη σεξουαλική επίδοση

    Οι άντρες είναι πάντα έτοιμοι για σεξ


    Ο άντρας πρέπει να φέρνει τη γυναίκα πάντα σε οργασμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Oloi mazoi.......oloi omws eiste karakgiozides = kilkisiotes autoi eiste k etsei tha paraminete to 90% se autin tin poli kai to eiste roufianoi k to allo 10% ekpedeuetai na ginei.....krima sta paidia tis fotografias pou aliwthikan gia na grapsete eseis re karakgiozides tis parapano malakies........o "upeuthinos" autou tou SAIT kalla tha kanei na svisei ta parapano sxoleia k na mplokarei tous karakgiozides idalos pernei i mpala k auton.......gnomi mou ta paidia pou parevriskonte stin fotografia na pane ston idioktiti tou "SAIT"--A M E S A--

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μαζευτηκαν εκει ολα τα ψευτομοντελακια και ποζαρουν στον φακο.εεε χαλαρωστε ρε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΨΕΥΤΟΜΟΝΤΕΛΑ ; TO MAΡΑΚΙ ; H EΛΕΝΗ ; ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Π@Π@ΡΙΔΕΣ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

      Διαγραφή
  9. Παναγιωτη Μαυρογενιδη πιασε μια μπυρε κι ασε τα υπολοιπα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καντες δυο !!!! και πίνω μπύρες πίνω μπύρες πίνω μπύρες.

      Διαγραφή
  10. Η ΖΗΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ!ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΕΤΕ ΤΑ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ,ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΥΑΛΟ ΣΑΣ!!!!!ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΓΝΩΜΙΚΟ "Νοῦς ὑγιὴς ἐν σώματι ὑγιεῖ" ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΝΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.