Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Ανακαινίζεται το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς



Με χαρμόσυνα μηνύματα ξεκίνησε το 2013 για το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης. Το κοινωφελές Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» αποφάσισε να χρηματοδοτήσει εργασίες ανακαίνισης του κτιρίου όπου στεγάζεται το Κέντρο.
Με τον τρόπο αυτό ένα από τα ιστορικά κτίρια της πόλης, καθώς σε αυτό στεγάστηκαν φορείς σχετικοί με την κοινωνική πρόνοια όπως το Π.Ι.Κ.Π.Α., ανακαινίζεται με σεβασμό στο παρελθόν του και συγχρόνως καθίσταται περισσότερο λειτουργικό, σύγχρονο και φιλόξενο.

Οι εργασίες, οι οποίες αναμένεται να πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι του 2013, ενδεικτικά περιλαμβάνουν την αντικατάσταση των εσωτερικών και εξωτερικών κουφωμάτων, του δαπέδου, των ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων, τη θερμομόνωση σε συνδυασμό με νέο σύστημα θέρμανσης-κλιματισμού, τον ελαιοχρωματισμό στο εσωτερικό και εξωτερικό του κτιρίου, τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου κ.τ.λ.

22 σχόλια:

  1. Μπραβο στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΕΙΧΕ Η ΚΑΡΑΜΠΑΓΛΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ? Η ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΚΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ? ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε ΑΝΩΝΥΜΕ,αν έχετε εσείς τα κότσια γίνετε Ε Π Ω Ν Υ Μ Ο Σ.Σαν δεν ντρεποσαστε λεω!Αντι να πειτε ΜΠΡΑΒΟ σε αυτους τους γονεις που αγωνίζονται για τα παιδιά τους για αυτό που θα έπρεπε να είχε ήδη το κρατος κανει!Κρατήστε την κριτική για τον εαυτό σας και τις πράξεις σας και αφήστε τους γονείς να πράξουν αυτό που ξέρουν καλύτερα για τα παιδιά τους!!!

      Διαγραφή
  3. ΑΝΩΝΥΜΟΣ: ασ μασ πει η καραμπαγλη αν εχει τα κοτσια ποιοσ μεσολαβησε για να δωσει τα λεφτα το ιδρυμα κ να βγαλει κ ευχαριστηριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απορώ καμιά φορά με εμάς τους κιλκισιώτες... Κατηγορούμε αυτούς που μπορούν και δεν κάνουν τίποτα για το τόπο τους. Να κατηγορούμε όμως και τους δραστήριους που στο κάτω κάτω αφήνουν και κάτι πίσω τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πες τα ρε ανωνυμε 8:58. Μας πειραξε δηλαδη και η δωρεα τωρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΛΑ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΩΣ ΑΛΛΟΥ Κ ΑΛΛΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ. ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΩΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπορει να εχεις και δικιο, απλα εγω επειδη δεν γνωριζω, μενω μονο στη δωρεα που κανει το ιδρυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς τη Γνώμη: Έγραψα ένα σχόλιο πριν λίγες ώρες, αλλά δεν το αναρτήσατε. Όλως τυχαίως ήταν θετικό προς τις ενέργειες του ΚΚΣ. Επίσης δεν ήταν προσβλητικό για κανένα. Να υποθέσω ότι είναι τεχνικό το πρόβλημα, ή απλά δεν θέλετε όλες τις γνώμες....;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιος "μεγαλοκιλκισιώτης" θέλει πάλι να καρπωθεί τις προσπάθεις και τον κόπο άλλων..; Χορτάσαμε με την εμμονή τους να θέλουν μόνο να φαίνονται. Αυτό μόνο κάνουν. Άντε γιατί πολλή υπομονή κάναμε με την ανυπαρξία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και επιτέλους για ανάπηρα παιδιά μιλάμε ρε ανύπαρκτοι !! Για παιδιά που θα βελτιωθεί η ζωή τους και ίσως γίνει λίγο καλύτερη. Μια χούφτα "καμμένοι" γονείς παλεύουν με τα θηρία μήπως και κάνουν κάτι καλύτερο για τα παιδιά τους. Διοτί αν περίμεναν από εσάς χάθηκαν. Και ζητάτε και ευχαριστήρια και επάνω. Αντί να βγάλετε το σκασμό, που όχι μόνο δε βοηθάτε, αλλά βάζετε και τρικλοποδιές σε έναν ιερό σκοπό. Αλλά που ξέρετε εσείς από "ιερό καιόσιο;". Για εσένα θεός είναι καρέκλα, η κουτάλα, η εξούσια και το πως φαίνεσαι στους άλλους. Μιλάς για κότσια ρε ανύπαρκτε; Κότσια θέλει όταν κάνεις την υπέρβαση και όχι όταν μυξοκλαίς για να πάρεις ένα μπράβο ή ευχαριστώ που δεν το δικαιούσαι....
    Αλλά εγώ θα στο δώσω : Ευχαριστώ για ότι έκανες, αλλά και δεν έκανες. Ευχαριστημένος τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος Φεβρουαρίου 2013 - 6:53 μ.μ....... πόσο δίκαιο έχεις ...... υποκλίνομαι...... ντροπή τελικά δεν ξέρουμε και δεν θα μάθουμε τι θέλουμε τελικά .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΑΓΩΝΙΟΥΝ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΟΥΝ.ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΣΑΣ ΝΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΕΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στον 8:57 και στον 2:01
    Μιλάτε για κότσια κάτι το οποίο εσείς δεν έχετε και δημοσιεύετε ανώνυμα..
    Όσο για τον κύριο/κυρία 8:57 το τι γουστάρεις ή δε γουστάρεις δε μας αφορά και θες να μάθεις πως έχουνε τα πράγματα; Μάλλον έχεις μείνει πολύ πίσω,δε γνωρίζεις τις εξελίξεις και βιάστηκες να κρίνεις!
    Αλλά έτσι έχετε μάθει...
    Γυμνοπούλου Δέσποινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απ ότι κατάλαβα η διαφωνία σας στα σχόλια είναι για το ποιο όνομα ακούστηκε και ποιο δεν ακούστηκε.
    Είναι τόσο σημαντικό ποιος το κατάφερε όλο αυτό και ποιος θα μπορούσε αλλά δεν το έκανε? Αυτή είναι μία μικρή πόλη που όλοι λίγο πολύ ξέρουμε όλους… παρελθόν και παρόν.
    Από πού πηγάζει η ανάγκη σας να ακούγονται τα ονόματα και τα επίθετα σας ?
    Και αν αυτό είναι σημαντικό γιατί δεν προσπαθείτε με τα κατορθώματα σας και την ζωή σας να είστε άξιοι θαυμασμού ? Γιατί κάποιος ,που ίσως έκανε κάτι θυμώνει, για το ότι δεν τον ευχαρίστησαν μέσω των εφημερίδων ? Αυτό ήταν το κίνητρο για να κάνει κάτι ? Η δημοσιότητα, να ακουστεί το επώνυμο του?
    Πού φτάσαμε ? Θα ήσασταν σπουδαιότεροι στα μάτια του κόσμου ή στα δικά σας αν είχατε δημοσιότητα?
    Πως θα σας ωφελήσει αυτό ? Μάλλον θα θέλατε να το εξαργυρώσετε !!!!!!!!!!!!!!!! Θα σας βοηθούσε να πάρετε θέσεις ή υπόληψη? Ψήφους μήπως για κάποια υποψηφιότητα ?
    Σκεφτείτε την χαρά των γονιών, όταν μαθαίνουν πως τα παιδιά τους, θα έχουν καλύτερες συνθήκες και καλύτερες υπηρεσίες και σκεφτείτε τι σκέφτονται όταν διαβάζουν αυτά τα σχόλια. Επίσης σκεφτείτε αν μπορείτε αυτά τα παιδιά.
    Με αυτού του είδους τα σχόλια και τις κρυφές σας επιθυμίες, προκαλείτε ΑΝΑΙΤΙΟΥΣ ΓΕΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ayta ta lamogia poy diamartironte exoyn paei esto kai mia fora se ayto to kentro exoyn dosei ena euro ti 8eloun pleon re ante apo edo poy den blepete ti fatsa sas sto ka8refti na thn ftusete grapste re lamogia to onoma sas ean forate pantelonia.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Από ότι φαίνεται το ξεγύμνωμα της ανικανότητας, της τεμπελιάς, της άγνοιας και της ψηφοθηρίας όλων των προηγούμενων ετών προκαλεί αψυχολόγητες αντιδράσεις που για άλλη μια φορά μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν στον τόπο. Έναν τόπο μικρό, που το παρελθόν όλων μας είναι γνωστό.

    Όσοι μιλάνε εδώ για κότσια,μπορούν να κάνουν μια βόλτα στην υπόλοιπη Ελλάδα. Να δουν το επίπεδο των υπηρεσιών στο οποίο έχουν φτάσει ανάλογοι φορείς και να δουν πόσο πίσω έχει μείνει το Κιλκίς. Και τότε ελεύθερα μπορούν να ξαναμιλήσουν για κότσια. Για τα κότσια όλων όσων πέρασαν και τελικά η ιστορία τους καταγράφει ως άγευστους, άοσμους και αδιάφορους για όλα πλην της τσέπης τους ή του πίνακα σταυροδοσίας των εκλογών. Δεν τους χαρακτηρίζω ως άχρωμους γιατί σε τέτοιους φορείς, μόνο άχρωμοι οφείλουν να είναι για το καλό του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

    Αν πάλι συνεχίσουν να επιμένουν στα ίδια τότε μπορούν είτε να εξετασθούν για το δείκτη νοημοσύνης τους και να εγγραφούν ως ωφελούμενοι σε σχετική δομή(δεν προτείνω το ΚΚΣ γιατί από ότι φαίνεται τους προκαλεί αλλεργία) είτε να εξετασθούν για πνευματική αρτηριοσκλήρωση. Τότε θα δικαιολογούνται γιατί θα έχουν το ακαταλόγιστο. Στους μεγαλύτερης ηλικίας, προτείνω το περπάτημα και το χαλαρό τρέξιμο γιατί προλαμβάνει τα εμφράγματα. Το να δένονται σε μια καρέκλα προκαλεί μεγαλύτερο κακό τόσο στους ίδιους όσο και στους γύρω τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΙΩΘΩ ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ.ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΚΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΚΑΛΟ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΚΣ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΤΙ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ Ο "ΝΙΑΡΧΟΣ"ΝΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Η ΚΑΡΑΜΠΑΓΛΗ ΕΚΕΙ?ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΘΑ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΨΑΞΕ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΝΙΑΡΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΥΡΛΑΓΚΙΤΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. mpravo se oloys osous prospa8oyn gia to kalo ayto toy mizeroy topou oi ypoloipi na pane sta skopia ante kai kalo taksidi axristoi an8ropoi

      Διαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.