Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ στο πλευρό των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι»

"Ξεκίνησε σήμερα η 48η απεργία των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Στη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος στο κέντρο της Αθήνας, παρευρέθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Χαραλαμπίδου Δέσποινα, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, Ειρήνη Αγαθοπούλου, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Γιάννης Σταθάς. 
Η Ειρήνη Αγαθοπούλου, δήλωσε εκ μέρους των βουλευτών, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ τάσσεται στο πλευρό τόσο των εργαζομένων, όσο και των ηλικιωμένων και των οικογενειών τους που εξυπηρετούνται από το εν λόγω πρόγραμμα. Τόνισε ότι, τόσο στους δρόμους όσο και μέσα στο Κοινοβούλιο, ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ στηρίζει τα δίκαια αιτήματα του συνόλου των εργαζομένων της χώρας, των οποίων τα δικαιώματα αυταρχικά καταστρατηγεί η τρικομματική συγκυβέρνηση. 

Υποστήριξε, τέλος, πως ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ αντιτάσσεται από θέση αρχής στην κατάργηση του Κράτους Πρόνοιας, που μεθοδεύεται από κυβερνητικούς και κύκλους συμφερόντων, με πρόσχημα τις υποχρεώσεις των μνημονίων και την δήθεν ανάπτυξη της χώρας, και που ως άμεσο και αναπόδραστο αποτέλεσμα έχει την εμπέδωση της ανισότητας και την εξαθλίωση της πλειοψηφίας των ανθρώπων του τόπου μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.