Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ στο πλευρό των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι»

"Ξεκίνησε σήμερα η 48η απεργία των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Στη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος στο κέντρο της Αθήνας, παρευρέθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Χαραλαμπίδου Δέσποινα, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, Ειρήνη Αγαθοπούλου, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Γιάννης Σταθάς. 
Η Ειρήνη Αγαθοπούλου, δήλωσε εκ μέρους των βουλευτών, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ τάσσεται στο πλευρό τόσο των εργαζομένων, όσο και των ηλικιωμένων και των οικογενειών τους που εξυπηρετούνται από το εν λόγω πρόγραμμα. Τόνισε ότι, τόσο στους δρόμους όσο και μέσα στο Κοινοβούλιο, ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ στηρίζει τα δίκαια αιτήματα του συνόλου των εργαζομένων της χώρας, των οποίων τα δικαιώματα αυταρχικά καταστρατηγεί η τρικομματική συγκυβέρνηση. 

Υποστήριξε, τέλος, πως ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ αντιτάσσεται από θέση αρχής στην κατάργηση του Κράτους Πρόνοιας, που μεθοδεύεται από κυβερνητικούς και κύκλους συμφερόντων, με πρόσχημα τις υποχρεώσεις των μνημονίων και την δήθεν ανάπτυξη της χώρας, και που ως άμεσο και αναπόδραστο αποτέλεσμα έχει την εμπέδωση της ανισότητας και την εξαθλίωση της πλειοψηφίας των ανθρώπων του τόπου μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου