Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

Εκδήλωση προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο « Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς » την Τετάρτη 30/1/2013, η εκδήλωση προς τιμήν του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών και της Ημέρας των Γραμμάτων, από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.  Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Κοσμήτορας της θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ κ. Μιχαήλ Τρίτος, ο οποίος εισηγήθηκε το θέμα «οι Τρεις Ιεράρχες και η ειρήνη».
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε η εθιμοτυπική κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου και βραβεύτηκαν με αναμνηστική πλακέτα τα παιδιά των συναδέλφων, ΑΣΗΜΑΚΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ ΒΕΝΕΤΙΑ, ΒΟΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΓΚΙΖΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΖΑΧΟΥ ΕΛΕΝΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΖΕΡΖΕΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΑΛΕΞΙΟΣ, ΜΙΧΑΗΛ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ , ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΧΑΝΤΖΑΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΑΠΦΩ, που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2012, με τις ευχές όλων για καλή φοίτηση και σταδιοδρομία .

Σημαντική συμβολή στην επιτυχία της εκδήλωσης είχε η ενοριακή χορωδία του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου «Άγιος Νέστωρ», καθώς και η ομάδα του Συλλόγου Ιεροψαλτών « Πέτρος ο Γλυκύς » με την καθοδήγηση του συναδέλφου εκπαιδευτικού κ. Ηλιάδη Σάββα.

Οι Εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς εύχονται σε όλους Χρόνια Πολλά και στέλνουν μήνυμα αισιοδοξίας, ευθύνης και ελπίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου