Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ Κιλκίς προς το Συντακτικό Συνέδριο του κόμματος

"Με δυο πετυχημένες πολιτικές εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν, τη βδομάδα που πέρασε, οι διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ Κιλκίς προς το Συντακτικό Συνέδριο του κόμματος που ξεκινάει στις 28 Φλεβάρη.  
Την Παρασκευή 15/2, στις 19:30, στη Γουμένισσα, στο ξενοδοχείο Δημοσθένης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Κλιμακίου Ανασύστασης του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Υποψήφιο Βουλευτή και πρωην γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Α΄ Θεσσαλονίκης Χρήστο Παπαστεργίου και τον Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Λεωνίδα Δημητριάδη, με μέλη και φίλους του Κινήματος από την Παιονία, κατά την οποία συζητήθηκαν η οικονομική κατάσταση της χώρας, οι προσυνεδριακές διαδικασίες, αλλά και η μελλοντική πορεία και τα χαρακτηριστικά του Νέου ΠΑΣΟΚ.

Την Κυριακή 17/2, στις 11:30 στην κατάμεστη ,από μέλη κι φίλους του κόμματος, Αίθουσα του Εμπορικού επιμελητρίου Κιλκίς πραγματοποιήθηκε η Νομαρχιακή Συνέλευση του ΠΑΣΟΚ στο νομό με κεντρικό ομιλητή τον Βουλευτή Λάρισας και πρώην Υπουργό Οικονομικώ Φίλιππο Σαχινίδη.Ο κύριος Σαχινίδης πρίν την έναρξη της συνέλευσης είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κιλκίς Παύλο Τονικίδη , κατά την οποία συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούσαν στην εμπορική δραστηριότητα της περιοχής,ενώ έγινε λόγος και για το ζήτημα του Τελωνείου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.