Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Επίσκεψη Σαχινίδη στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Επίσκεψη στον Πρόεδρο του Επιμελητήριου Παύλο Τονικίδη πραγματοποίησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης. 
Ο κ. Σαχινίδης βρέθηκε στο Κιλκίς ως κύριος ομιλητής στη προσυνεδριακή εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ . Με τον κ.Σαχινίδη ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου είχε παλαιότερη συνεργασία από την εποχή της θητείας του στο Υπουργείο Οικονομικών για θέματα που αφορούν το νομό.

Ο κ.Τονικίδης επισήμανε στον κ.Σαχινίδη ότι τα προβλήματα των επιχειρήσεων του νομού που είχαν συζητήσει τότε παραμένουν σε ισχύ και σήμερα και μάλιστα με ιδιαίτερη όξυνση.

Ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα προβεί στις απαραίτητες κοινοβουλευτικές δράσεις ώστε τα ζητήματα του επιχειρηματικού κόσμου να προωθηθούν με συλλογικές παρεμβάσεις αφού είναι περίπου τα ίδια σε όλη τη χώρα.

Από τον κ. Τονικίδη τέθηκε και πάλι το ζήτημα της τεράστιας ζημιάς που υφίσταται η αγορά του νομού από την υπολογίσιμη διαφορά της τιμής των καύσιμων με αυτή των Σκοπίων

1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.