Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΕΑΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ: ¨"Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των αγροτών"

"Με αφορμή τις κινητοποιήσεις των αγροτών σε όλη τη χώρα αλλά ειδικότερα στο νομό μας, η ΕΑΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ με απόφαση του Δ.Σ. της συμπαρίσταται στον αγώνα αυτό και δηλώνει την υποστήριξη της ευχόμενη ταυτόχρονα κάθε επιτυχία και ευόδωση όλων των στόχων και των αιτημάτων του αγροτικού κόσμου. 
Μόνο μέσα από δυναμικές κινητοποιήσεις, οι οποίες όμως θα περιφρουρούν την ομαλότητα και την ενότητα του λαού και όλων των κοινωνικών ομάδων, θα κατανοήσει όλος ο κόσμος το δίκαιο των αγροτών – παραγωγών που 365 ημέρες το χρόνο μοχθούν κάτω από αντίξοες, πολλές φορές συνθήκες, προκειμένου να εξασφαλίσουν υγιεινά και ποιοτικά αγαθά στο τραπέζι του κάθε ελληνικού νοικοκυριού.

Ως Δ.Σ. της Ένωσης Κιλκίς δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα στους συμπατριώτες μας αγρότες μέχρι την τελική δικαίωση των αιτημάτων τους, όντας και εμείς οι ίδιοι παραγωγοί.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις κινητοποιήσεις των αγροτών και για άλλη μια φορά είμαστε δίπλα τους σε ότι κι αν χρειασθεί με μοναδικό μας γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων των αγροτών – παραγωγών του νομού αλλά και της χώρας μας γενικότερα."

1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.