Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 στο Κιλκίς

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ διοργανώνει το Πρωτάθλημα Μακεδονίας - Θράκης Ορεινής Ποδηλασίας – ΜΤΒ, στις κατηγορίες Ανδρών – Εφήβων – Παίδων – Γυναικών – Νεανίδων – Κορασίδων - Μάστερς, την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013, σε συνεργασία με τους τοπικούς Συλλόγους «Α.Σ. ΑΙΑΣ» και «Σ.Φι.Π.» Κιλκίς. 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ:
ΤΟΠΟΣ: ΚΙΛΚΙΣ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Λόφος Αγίου Γεωργίου ΚΙΛΚΙΣ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: αγώνας cross country, μήκος του γύρου 4,3 χλμ. Για όλες τις κατηγορίες θα γίνει και ένα starting loop 750 μ.

10:30 εκκίνηση Παίδες - Γυναίκες – Νεάνιδες – Κορασίδες, (διάρκεια αγώνα 1:00΄)

11:45 » Μάστερς, (διάρκεια αγώνα 1:15΄)

13:15 » Άνδρες - Έφηβοι (διάρκεια 1:30΄)

ΑΠΟΝΟΜΕΣ: επί τόπου μετά το πέρας των αγώνων στις 15:00 - 15:30.

Τα Σωματεία με τους αθλητές τους να φροντίσουν να βρίσκονται εγκαίρως για υπογραφές – παραλαβή αριθμών.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες πρωταθλήματος έχουν όλα τα Σωματεία της Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ. που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι θεωρημένα από την Ομοσπονδία για το 2013. Η Ένωση δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Με Φαξ ή email στα γραφεία της Ένωσης το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 21-2-13 (2 το μεσημέρι).

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την ανάρτησή τους στο site της Ένωσης. www.epsmath.gr

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επιτόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:

1ος Νικητής Χρυσό μετάλλιο – Δίπλωμα, 2ος Αργυρό μετάλλιο – Δίπλωμα, 3ος Χάλκινο μετάλλιο – Δίπλωμα, 4ος,5ος,6ος,Διπλώματα.

Η απονομή Κυπέλλου στους πρωταθλητές θα γίνει στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση βράβευσης μετά το πέρας του αγωνιστικού προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.