Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Επίσκεψη Διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού στον Μητροπολίτη Κιλκίς

Τον Διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού υποστράτηγο κ. Γεώργιο Μπασιακούλη υποδέχθηκε την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013 στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ. 
Ο Υποστράτηγος ενημερώθηκε για τις δράσεις της Μητροπόλεως στον ποιμαντικό και φιλανθρωπικό τομέα ενώ δήλωσε αρωγός στο έργο της Μητροπόλεως. Χάρισε επίσης στον Μητροπολίτη το έμβλημα του Γ’ Σώματος Στρατού και ένα ιστορικό λεύκωμα και ο Σεβασμιώτατος κ. Εμμανουήλ του χάρισε μια εικόνα των πολιούχων και προστατών του Κιλκίς, ΠεντεκαίΔεκα Ιερομαρτύρων, ευχαριστώντας τον θερμά για την επίσκεψη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.