Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

«Ατρόμητοι» Καμπάνης vs Sports Academy Λητής

Στο πλαίσιο των άριστων σχέσεων των σωματείων «ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ» και «SPORTS ACADEMY», διεξήχθησαν, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, δύο φιλικά παιχνίδια με τμήματα των Ατρομήτων, Καμπάνης και της τοπικής ομάδας καλαθοσφαίρισης Λητής Sports Academy, στο κλειστό ιδιωτικό Γυμναστήριο στην Λητή. 
Οι εντυπώσεις που πρόσφεραν οι μικροί αθλητές, ήταν ικανοποιητικές και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Με προπονητή τον Κώστα Λαδά και συνοδούς –εφόρους της ομάδας τους: Καλογιάννης Κώστας, Μαλάτος Γιώργος, τα τμήματα των Ατρομήτων που αγωνίστηκαν αποτελούνταν από παιδιά ηλικίας των ετών, 2000-2002-2003-2004 και 2005.

Συγκεκριμένα ήταν:
2000-2002 : Τοπαλίδης Μιχαήλ, Πεκοβ Γιώργος, Ζάλτος Κώστας, Μαλάτος Εύθυμης, Δεβλέτογλου Κυπριανός, Τσίγκας Χρήστος, Αιβαλίωτης Νίκος, Αλουτζανίδης Τάσος, Μαλάτος Γιώργος, Γεωργιάδου Νεφέλη, Αιβάτογλου Ξένια, Βαβάκα Μυρτώ.

2003-2004-2005:Μπάμπος Βασίλης , Σοιλεμεζίδης Νίκος, Μιχαλακάκης Βασίλης, Κεσόφ Γιώργος ,Κεσόφ Στάθης, Ιγνατιάδης Γιώργος, Πανταζίδης Θοδωρής, Δεβλετογλού Ιάκωβος, Τιμοθείδου Μαρία, Τριανταφυλλίδης Ιωάννης, Μαλάτος Κώστας, Δουλκερίδης Γιώργος, Πουρσατούδης Κώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.