Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Τακτική γενική συνέλευση και κοπή πίτας του Συλλόγου Κιλκισιωτών Αθήνας και Περιχώρων

Στις 27 Ιανουαρίου 2013 στα γραφεία του Συλλόγου πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η νόμιμος απαρτία, εκλέχθηκε το προεδρείο της Γ.Σ. με πρόεδρο τον Αχιλλέα Μουρατίδη και γραμματέα την Αναστασία Νάκα. Για ψηφολέκτες εκλέχθηκαν οι: Μαρία Παπαδοπούλου, Γεώργιος Βαφειάδης και Ανέστης Βαβουλίδης.
Τα θέματα  ήταν:
Απολογισμός του Δ.Σ.
Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής
Προϋπολογισμός της επόμενης χρήσης
Εκλογή μέλους του Δ.Σ.
Κοπή της βασιλόπιτας

Με την έναρξη των εργασιών ο πρόεδρος της Γ.Σ. έδωσε τον λόγο στον πρόεδρο του Δ.Σ. Βασίλη Κωνσταντινίδη που έκανε αναλυτική παρουσίαση των δραστηριοτήτων, της οικονομικής κατάστασης του Συλλόγου και παρουσίασε τον προϋπολογισμό της επόμενης περιόδου. Ακολούθησε πλούσιος διάλογος και έγιναν πολλές προτάσεις για την παραπέρα δράση του Συλλόγου. 

Με το πέρας του απολογισμού τον λόγο ζήτησε και πείρε η αντιπρόεδρος του συλλόγου Χαρά Καραπιπερίδου. Εντελώς αιφνιδιαστικά και χωρίς προηγούμενα να ενημερώσει τα μέλη του Δ.Σ., υπέβαλε την παραίτηση της από το Δ.Σ., επικαλούμενη εργασιακό φόρτο. 

Στη συνέχεια έγιναν προτάσεις για την εκλογή των δυο μελών για το Δ.Σ. στις θέσεις του Δ. Τομπρουκίδη (εγκαταστάθηκε στη Γερμανία) και της Χαράς Καραπιπερίδου. Προτάθηκαν οι: Βάτσου Αναστασία και Μάκης Καραπιπερίδης.
Στην ψηφοφορία που ακολούθησε εκλέχθηκαν και οι δύο παμψηφεί.
Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας έγινε η κοπή της πίτας.
Την πίτα έκοψε η Α. Ατματζίδου, μέλος του Δ.Σ. και από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου.
Τυχερή η κ. Ζωή Μουρατίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.