Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Η Τόλμη Κιλκίς στο πρώτο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF

Το πρώτο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF αγωνιστικό και τεχνικό παίδων-κορασίδων της Ένωσης Β. Ελλάδος Ε.ΤΑ.Β.Ε., διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Χάντμπωλ στη Μίκρα Θεσσαλονίκης, στις 26-27 Ιανουαρίου 2013. 
Οι ηλικίες που αγωνίστηκαν ήταν 1998-99-2000-2001. Η 2002 αγωνίστηκε ξεχωριστά και ήταν η πρώτη φορά σε επίσημες διοργανώσεις ομοσπονδίας.
Οι αγώνες διεξήχθησαν σε 3 τερέν και υποστηρίχθηκαν με ηλεκτρονικούς θώρακες Dae Do, σύμφωνα με την ETU.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη με δικαίωμα από συλλόγους μόνο από τη Βόρεια Ελλάδα. Στόχος της ενέργειας αυτής από την Ε.ΤΑ.Β.Ε. είναι η εμπειρία των αθλητών-ριών προκειμένου να βελτιωθούν αγωνιστικά. Το τεχνικό πρωτάθλημα, δηλαδή Poomsae, που διεξήχθη ταυτόχρονα υποστηρίζεται πλέον επισήμως και αναγνωρίζεται από την Γεν. Γραμματεία, την Ευρωπαϊκή ETU και την παγκόσμια WTF.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε κ ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 17 αθλητές-ριες, με αρκετούς από την ομάδα μικρής αγωνιστικής εμπειρίας.

Η συγκομιδή ήταν 6 μετάλλια.
- Καϊκη Βαλσάμω, γεν 1998 έως 47 κιλά, Χρυσό μετάλλιο
- Φουλεδάκη Μαρία, γεν. 1998 έως 59 κιλά, Χάλκινο μετάλλιο
- Μουλιώτα Αθανασία, γεν. 2000, έως 55 κιλά, Χάλκινο μετάλλιο
- Καλφοπούλου Μαρία, γεν. 2001, έως 37 κιλά, Χάλκινο μετάλλιο
- Σκαρλάτου Γεωργία, γεν. 2000, έως 59 κιλά, Χάλκινο μετάλλιο
- Καπατσολίδου Μαριάννα, γεν. 2001, έως 41 κιλά, Χάλκινο μετάλλιο

Στην οκτάδα : Τσόπουλος Δημήτριος γεν. 1999 +65, Δεληγιαννίδης Χριστόφορος γεν. 1999 -41, Κουτσός Αριστείδης γεν. 2001 -37.

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Ποζίδης Συμεών, Μαργαρίτης Βασίλειος, Κουτσού Δήμητρα, Αθανασιάδης Μελέτιος, Βαλσαμίδης Παύλος, Λασκάκης Στυλιανός, Λασκάκης Νικόλαος, Μουταφτσής Ιωάννης.

Η συμμετοχή σε μια αναμέτρηση είναι πολύ σημαντικό κομμάτι. Διεκδικείς με τις γνώσεις, τεχνική και την εμπειρία που κατέχεις με στόχο την διάκριση βασιζόμενος-η στα θεμέλιά σου κ όχι στην τύχη.

Η προσπάθεια που καταβάλλεται ανεξαρτήτου αποτελέσματος είναι καθε αυτού η νίκη, ενισχύοντας έτσι την ψυχική δύναμη, την καλή ψυχολογία για επιτυχίες στον αθλητισμό και όχι μόνον.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αθλητές-ριες του συλλόγου ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος και εύχονται καλή συνέχεια.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.