Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Κοπή πίτας Επιμελητηρίου Κιλκίς

Μεταξύ των μελών του Διοικητικού του Συμβουλίου και του προσωπικού του, σε μια λιτή τελετή το Επιμελητήριο Κιλκίς, έκοψε την Βασιλόπιτά του την περασμένη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου. Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος ο οποίος ήταν και ο τυχερός με το φλουρί.
Μετά την κοπή της Βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. Κατά τη συνεδρίαση ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου ενημέρωσε το Σώμα για τις τρέχουσες διεργασίες που αφορούν κυρίως στην πιθανολογούμενη υποβάθμιση του Τελωνείου Κιλκίς. Ο κ. Τονικίδης αναφέρθηκε στις ενέργειες και τις επαφές που έχει πραγματοποιήσει, αλλά και έχει δρομολογήσει με κυβερνητικούς παράγοντες όπως ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας και ο αρμόδιος για τα Τελωνεία Υφυπουργός Γ. Μαυραγάνης. Όλες οι ενέργειες εκδηλώνονται σε συνεργασία με Αντιπεριφέρεια, Βουλευτές, Δήμους και επενδυτές.

Κατά τη συνεδρίαση ανακοινώθηκε επίσης η πραγματοποίηση επιχειρηματικής αποστολής στο Βέλγιο στο διάστημα 11-22 Μαρτίου 2013. Η αποστολή θα γίνει στο πλαίσιο του προγράμματος LEODARDO DA VINCI. Ο Πρόεδρος ενημέρωσε το Δ.Σ. για τα προγράμματα που υλοποιούνται τόσο από το Επιμελητήριο, όσο και μέσω άλλων Φορέων με στόχο την στήριξη των επιχειρήσεων.

Ο κ. Τονικίδης ενημέρωσε ακόμη το Δ.Σ. για τα αποτελέσματα των συναντήσεων του με τον Πρόξενο της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη καθώς και με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης κ. Κ. Καραπαναγιωτίδη, Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας.

Το Επιμελητήριο αποφάσισε την πραγματοποίηση εκδήλωσης με το θέμα ¨Κερνάμε Ελλάδα¨. Η εκδήλωση θα συνοδευτεί από έκθεση τοπικών προϊόντων και θα λάβει χώρα στην Πλατεία Ειρήνης με ταυτόχρονη αξιοποίηση του στεγασμένου χώρου της Λέσχης Αξιωματικών Κιλκίς. Την περίοδο αυτών των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν ειδικές βραβεύσεις επιχειρηματικών δράσεων επ’ ευκαιρία του Εορτασμού των 100 χρόνων από τη Μάχη του Κιλκίς.

Τέλος κ. Τονικίδης ενημέρωσε το Δ.Σ. για τις ενέργειες που δρομολογήθηκαν με αντικείμενο την πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την μη υποχρεωτική εγγραφή των επιχειρήσεων στα Επιμελητήρια.



1 σχόλιο:

  1. Αντε και με τι νέα χρονιά να κλείσει μια και καλή το επιμελητήριο,ετσι κι αλλιώς άχρηστο είναι και μονο για τετοια νταβαντούρια είναι,για μόστρα και φωτογραφίες και οι επιχειρήσεις που έτσι κι αλλιώς δεν έχουν δουλειά και κλείνουν δε χρειάζεται να τους συντηρούνε κιόλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.