Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Τον τσάκωσαν την ώρα που άνοιγε το παγκάρι της εκκλησίας

Στις 15.12.2012 το πρωί συνελήφθη στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών με τη συνδρομή συναδέλφων τους της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Σερρών, 37χρονος ημεδαπός, διότι διέρρηξε το παγκάρι του Ιερού Ναού Ταξιαρχών, έγινε όμως αντιληπτός από τον νεωκόρο του Ναού και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς. Σε αστυνομικό έλεγχο του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κατσαβίδια. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο προαναφερόμενος πριν από έξι μήνες περίπου διέρρηξε το ίδιο παγκάρι και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (60) Ευρώ περίπου. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.