Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Βαριά ήττα.του ΓΑΣ Κιλκίς

Την μεγαλύτερη ήττα των τελευταίων χρόνων και μία εκ των μεγαλυτέρων στην ιστορία του συλλόγου γνώρισε το απόγευμα του Σαββάτου η χειροσφαιρική ομάδα του Γ.Α.Σ.Κ., απόρροια της κακής εμφάνισης των αθλητών και της τραγελαφικής διαιτητικής παρουσίας. Οι παίχτες του Γ.Α.Σ.Κ. με την εμφάνιση αυτή το μόνο που κατάφεραν ήταν ν'αδικήσουν πρωτίστως τους εαυτούς τους (αφού οι δυνατότητές τους είναι πολύ μεγαλύτερες) και δευτερευόντως το όνομα και την ιστορία του συλλόγου, αφού σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν μπόρεσαν να κοντράρουν τους αντιπάλους τους, οι οποίοι παίζοντας με δυναμισμό κατάφεραν να ''καθαρίσουν'' το παιχνίδι από πολύ νωρίς, συνεπικουρούμενοι και από το ανεπαρκές διαιτητικό δίδυμο που με τις αποφάσεις του συνέβαλε στη διεύρυνση του σκορ. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες για κάτι καλό στον αγώνα, η πλειοψηφία των παιχτών ήταν σε κακή μέρα. Ο επόμενος αγώνας είναι το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στο νέο κλειστό με αντίπαλο την Α.Ε.Κ. Προσδοκία όλων είναι να μην επαναληφθεί η εμφάνιση με τον Π.Α.Ο.Κ. και να δείξουν οι αθλητές μας τις πραγματικές τους ικανότητες πραγματοποιώντας μία αξιοπρεπή εμφάνιση που θα ''διασκεδάσει'' τις αλγεινές εντυπώσεις της προηγούμενης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.