Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Επιστολή Γκουντενούδη προς Χαρακόπουλο με θέμα τις ζημιές σε καλλιέργειες του Νομού λόγω προσβολής από το πράσινο σκουλήκι

"Σε συνέχεια του υπ’ αριθμ. Α8030/25-09-2012 εγγράφου που σας έχουμε αποστείλει, σας ενημερώνουμε ότι μετά από επιτόπιους ελέγχους που έγιναν από την υπηρεσία μας, κατά την συγκομιδή των βαμβακιών και τον έλεγχο τιμολογίων παράδοσης στα εκκοκκιστήρια, διαπιστώθηκε μειωμένη παραγωγή λόγω των προσβολών από το πράσινο σκουλήκι. Οι βαμβακοπαραγωγοί της περιοχής μας βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση αφού παρά τις προσπάθειές τους και τις δαπάνες που κατέβαλαν, για την καταπολέμηση του πράσινου σκουληκιού, τελικά η ποσότητα βαμβακιού που συνέλλεξαν δεν καλύπτει την συνδεδεμένη ποσότητα.

Κύριε Υπουργέ,

Παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί στους βαμβακοπαραγωγούς της περιοχής μας, ώστε αφενός να μην χάσουν την συνδεδεμένη ενίσχυση και αφετέρου να υπάρξει πλήρης οικονομική αντιστάθμιση ώστε να μειωθούν οι επιπτώσεις του προβλήματος.

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση θα ήταν χρήσιμη ώστε να επέλθει λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.