Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Τα πρώτα τρόφιμα μοίρασε ο Σύλλογος Τριτέκνων Πολυκάστρου

Μοιράστηκαν με επιτυχία στο Πολύκαστρο και στο Κιλκίς τα πρώτα τρόφιμα σε όσους ήταν δικαιούχοι από τον Σύλλογο Τριτέκνων Πολυκάστρου του προγράμματος από τα αποθέματα της παρέμβασης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για την αποφυγή παρεξηγήσεων από πολλούς που δυσαρεστήθηκαν ο Σύλλογος έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Θα έπρεπε να γνωρίζουν όλοι όσοι κάνουν αιτήσεις, ότι τα τρόφιμα δίνονται με εισοδηματικά κριτήρια και ανάλογα με τα δικαιούχα μέλη της οικογενείας (μονογονεική, διμελής, τριμελής, τετραμελής, πενταμελής) καθώς επίσης και να μην είναι διπλοεγγεγραμμένοι σε άλλους παρόμοιους συλλόγους, εκκλησίες, η φορείς υλοποίησης του εν λόγο προγράμματος. Θα πρέπει να ελέγχουν τι υπεύθυνες δηλώσεις υπογράφουν και τι δικαιολογητικά φέρνουν προς έλεγχο στους αρμόδιους φορείς. Όλα τα δικαιολογητικά θα πρέπει να είναι θεωρημένα αντίγραφα και για το γνήσιο της υπογραφής τους. Τα προαναφερθέντα πηγάζουν από τις σχετικές Υπουργικές αποφάσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.








1 σχόλιο:

  1. Που καταντήσαμε κι εσύ χάχα Ελληνα κοιμήσου ακόμα.Ούτε παιδιά σε αφήνουν να κάνεις εφορία θα σε βάζουν κι εσύ κοιμήσου μια ζωή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.