Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλoνίκης: "'Όλοι την Τετάρτη 14 Νοέμβρη και στη συγκέντρωση στις 12:30 μμ στο άγαλμα Βενιζέλου"

"Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλoνίκης καλεί τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και τη νεολαία της πόλης να συμμετάσχουν μαζικά στη στάση εργασίας την Τετάρτη 14 Νοέμβρη και στη συγκέντρωση στις 12:30 μμ στο άγαλμα Βενιζέλου. Η συντονισμένη πανευρωπαϊκή κινητοποίηση αποτελεί μια σπουδαία ευκαιρία για τα κινήματα εργατικής αντίστασης από την Πορτογαλία και την Ισπανία μέχρι την Ελλάδα και την Κύπρο, να στείλουμε το μήνυμα στα αρπακτικά της τρόικας ότι έχουμε τη δύναμη να τους γκρεμίσουμε. Ταυτόχρονα, θα είναι η πιο ηχηρή απάντηση στην προπαγάνδα που θέλει τους εργάτες σε κάθε χώρα να βλέπουν τους υπόλοιπους ως αντίπαλους, αλλά και στην κινδυνολογία ότι «αν βγούμε από το Ευρώ θα απομονωθούμε». 

Στην Ελλάδα, μετά την επιβλητική 48ωρη πανελλαδική πανεργατική απεργία και τις τεράστιες διαδηλώσεις είναι η συνέχεια της μάχης ενάντια στα άγρια μέτρα του τρίτου Μνημονίου, την άθλια συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη και την τρόικα.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλoνίκης καλεί σε άμεση κλιμάκωση του αγώνα! Οι απεργίες των εργαζομένων στους δήμους, στις συγκοινωνίες, σε πολλές επιχειρήσεις, δείχνουν τον δρόμο! Η κυβέρνηση της τρόικας εσωτερικού βρίσκεται σε οριακό επίπεδο μέσα στη Βουλή και καταδικασμένη από την κοινωνική πλειοψηφία. 

Το μαζικό εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα μπορεί να την ανατρέψει, κλιμακώνοντας τον αγώνα του και ανεβάζοντας σε ανώτερο επίπεδο την πολιτικοποίησή του, την μαχητικότητά του και τις μορφές πάλης του. Σε ρήξη με την αντίληψη της εκλογικής αναμονής και την ηττοπάθεια, αλλά και με τη συνδικαλιστική γραφειοκρατία των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ, που έκανε ό,τι μπορεί για να υποβαθμίσει την πανευρωπαϊκή απεργία περιορίζοντάς τη σε μια στάση εργασίας. Συνεχίζουμε με μια καυτή εβδομάδα στο δρόμο για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, για να πρωταγωνιστήσουμε στης «γενιάς μας τα Πολυτεχνεία»"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.