Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Βαρουφάκης στο ΣΚΑΙ για τη δόση και το χρέος



"Η Ελλάδα έπρεπε να εκμεταλλευτεί πολιτικά την τριμερή κόντρα Γιουνγκερ, Λαγκάρντ και ΕΚΤ", αυτό υποστήριξε ο οικονομολόγος Γ. Βαρουφάκης μιλώντας στο ΣΚΑΙ και στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου. 

Συγκεκριμένα ο κ. Βαρουφάκης τόνισε ότι όταν η κάθε πλευρά ζητούσε κάτι διαφορετικό, η ΕΚΤ απαιτούσε την εκταμίευση της δόσης για την Ελλάδα, η κ. Λαγκάρντ κούρεμα και ο κ. Γιούνγκερ τη βιωσημότητα του χρέους η Ελληνική πλευρά έπρεπε πολιτικά να στραφεί προς το ΔΝΤ.


http://www.newsit.gr

6 σχόλια:

  1. Μπαρουφάκη μας τα ζάλισες,αρκετά με τις αερολογίες κάθε λίγο τα ίδια,τι ρόλο βαράς άραγε να το πώ χωριάτικα???.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε των 8.22΄, ή είσαι τελείως άσχετος ή τσιράκι των κυβερνώντων.
    Αιρετικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον για άσχετο (τον 8:22) τον κόβω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασχετοι είσαστε και οι δυό σας,μη γράφω κι εγώ ώρες ανωνύμων.Ουτε τσιράκι είμαι ούτε γεράκι και ουδέποτε ασχολήθηκα με τέτοια πράγματα απλά δεν μπορείτε να καταλάβεται τι ενωώ γιατί είστε ακριβώς το αντίθετο από ότι λέτε για εμένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ μου της 1.02΄:
    1. Δεν είναι και τόσο κατανοητά αυτά που γράφεις.
    2. Αφού δεν ασχολήθηκες με αυτά τα πράγματα, καλύτερα να μη δημοσιοποιείς τη γνώμη σου.
    3. Πραγματικά είμαι όπως το λες: ούτε άσχετος ούτε τσιράκι των κυβερνώντων.
    Πάντως, ίσως να μην κατάλαβα τι εννοείς, αλλά πρέπει να σου τονίσω ότι ο Βαρουφάκης, από την αρχή της κρίσης, δεν έπεσε σε τίποτε έξω από αυτά που είχε προβλέψει.
    Αν τον είχαν ακούσει, η Ελλάδα και οι Έλληνες θα ήταν σε πολύ καλύτερη μοίρα απ΄ ό,τι είναι σήμερα. Ούτε εξαθλίωση θα υπήρχε ούτε αυτοκτονίες ούτε τόση ανεργία ούτε τόσα λουκέτα ούτε εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας.
    Αιρετικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και δεν μπορείται να πιάσεται το νόημα αφού είστε όλο τα ίδια και τα ίδια,όλοι εσείς σε αυτήν τη σαπιοκοινωνία που νομίζεται είστε και ειδηκοί.Η γνώμη είναι ελέυθερη και κανένας από εσάς δε θα μου πεί τί να κάνω και τί να σχολιάζω.Ασχολείθήτε με τίποτα άλλο καλύτερα.(Βάζεται και παρατσούκλια τρομάρα σας)...Εγώ είμαι ο Σπάιντερμαν τότε.

      Διαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.