Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Τράπεζα αίματος από τον Σύλλογο Κρητών Νομού Κιλκίς "Το Αρκάδι"

"Το ΔΣ του Συλλόγου Κρητών Νομού Κιλκίς "ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ" επιθυμεί να ανακοινώσει στα μέλη και τους φίλους του ότι δημιούργησε Τράπεζα Αίματος στον Σταθμό Αιμοδοσίας του Γεν. Νοσοκομείου Κιλκίς, προκειμένου να καλυφθούν σε αίμα οι τυχόν έκτακτες ατομικές και οικογενειακές ανάγκες μας. Μέχρι να προγραμματισθεί ομαδική αιμοληψία με εξωτερικό συνεργείο αιμοδοσίας στον χώρο του Συλλόγου, όσοι από τα μέλη και τους φίλους μας επιθυμούν να γίνουν αιμοδότες έχουν την δυνατότητα να προσέρχονται στον Σταθμό Αιμοδοσίας εργάσιμες ημέρες και από 09.00 μέχρι 12.00, αφού προηγουμένως έχουν ενημερώσει τον Πρόεδρο ή κάποιο από τα μέλη του ΔΣ για την πρόθεσή τους (τηλ. επικοινωνίας : 6937231183, 6975626833, 6977806039 και 6978816382).
Μέλη της Τράπεζας Αίματος μπορούν να γίνουν όλοι όσοι είναι υγιείς και έχουν ηλικία 18 -60 ετών. Μέλος θεωρείται όποιος πραγματοποιεί μια τουλάχιστον αιμοδοσία τον χρόνο.
Καλούμε, λοιπόν, όλα τα μέλη και τους φίλους μας να ανταποκριθούν σ' αυτήν την κοινωνική πρωτοβουλία του Συλλόγου μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.