Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ο.Ν.ΝΕ.Δ.: "Τολμήστε το ΝΑΙ στο ΑΥΡΙΟ"




Η γενιά μας απεχθάνεται το λαϊκισμό. 
Πείτε όχι στα εύκολα
λόγια και επιλέξτε το δρόμο της δουλειάς και της Ευρώπης. 
Δώστε μας την ευκαιρία να δώσουμε μάχες 
για ένα καλύτερο μέλλον. 
Τολμήστε το ΝΑΙ στο ΑΥΡΙΟ.

7 σχόλια:

  1. Μας τα πρήξατε με την οννεδ,άλλη δουλειά δεν έχετε να κάνετε.Αισχος και ντροπή σας με τα λεφτά του λαού βάζεται διαφημήσεις,ο φασισμός σας δε θα περάσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΝΑΙ στο αύριο προϋποθέτει ΟΧΙ στα μέτρα.
    Νέμεσις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το αύριο που ευαγγελίζεστε είναι τα ισοδύναμα μέτρα? Είναι η εγγυημένη σύνταξη της γιαγιάς? ο λαός που δεν αντέχει άλλο? Ή καρέκλα του εγγονού της Πηνελόπης Δέλτα?? Ξεμπερδευτείτε και τα ξαναλέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. είστε η ντροπή της νεολαίας. τα βολεμένα παιδάκια του συστήματος. νιώθω αηδία για τις βλακοειδής προπαγάνδα σας. ελπίζω σε λίγο καιρό η παράταξη σας που συνευθήνεται στο ξεπούλημα της χώρας και την καταστροφή της κοινωνικής ειρήνης μας να αποτελεί παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να τα πάρουμε ένα ένα
    1. <> Τα εύκολα λόγια τα ξεστόμιζε ο αρχηγός σας στα Ζάπεια 1,2,3......2.745.677.....κλπ και στις προεκλογικές του εξαγγελίες τον Μάιο του 12 ναι ναι μόλις πριν 5-6 μήνες.
    2. <> δλδ μέχρι τώρα οι Έλληνες ήμασταν τεμπελχανάδες,εσείς το λέτε.Να επιλέξουμε την Ευρώπη με τι αντάλλαγμα;;; και πια οι θέση μας στην Ευρώπη γιατί μόνο ισότιμο μέλος δεν ήμαστε!!!!!!!! Μήπως με εκείνο (της δουλειάς)εννοείτε τις δουλείας;;;
    3.<< Δώστε μας την ευκαιρία να δώσουμε μάχες
    για ένα καλύτερο μέλλον.>> Σας την δώσανε πριν 5-6 μήνες δεν το θυμάστε ;;;; και τι κάνατε;;; Σκύψατε το κεφάλι και ψηφίζετε ένα νομοσχέδιο που είναι ταφόπλακα στο μέλλον των παιδιών μας της νέας γενιάς που λέτε ότι εκπροσωπείται. Γι αυτό άντε πάρτε τα κουβαδάκια σας και πάτε παίξτε σε καμιά άλλη παραλία που να μην έχει και πέτρες !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η γενιά μας διαλύθηκε και για όλα φταίτε εσείς και όλοι οι γλύφτες σας σε τοπικό επίπεδο,ρημάξατε τη χώρα και ζητάτε και τα ρέστα,με αυτό το πλευρό να κοιμάστε βολεμένα και άβολα γλειφτράκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιο αύριο ???? Αυτό που τα αφεντικά σας εξαφανίσανε??? Λυπάμαι για εσάς διότι είστε νέοι και από τώρα έχετε μάθει να σκύβεται και να γλύφεται...Αλλά περισσότερο λυπάμαι για τους ανθρώπους που καθημερινά υποφέρουν...Η οργή του λαού δε θα συγχωρέσει ούτε εσάς ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.